OFICIAL Adrian Petre, noul jucător al celor de la FCSB

OFICIAL Adrian Petre, noul jucător al celor de la FCSB

Gruparea FCSB a anunţat, luni, transferul lui Adrian Petre, de la formaţia Esbjerg fB, din prima ligă daneză, potrivit News.ro.

Adrian Petre a semnat cu FCSBFoto: fcsb.ro

Atacantul în vârstă de 22 de ani, care a efectuat luni vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 19.

Adrian Petre este un atacant născut la 11 februarie 1998, în Arad, care a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad şi a fost transferat, în iulie 2017, de Esbjerg fB. Acesta a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 şi Cupa României, reuşind să înscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competiţiile şi a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naţionale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori şi alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019.

”Sunt mulţumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulţi suporteri din România. O fac la vârsta şi maturitatea necesară să înţeleg importanţa acestei noi etape din cariera mea şi asigur întreaga suflare roş-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referinţă ai acestui minunat club în următorii ani”, a declarat Petre.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”