Corvinul - PaksiPresa maghiară: „Podul Minciunilor nu s-a surpat”

  • Corvinul - Paksi. Presa din Ungaria salută victoria obținută la Sibiu de Paksi, despre care spune că „iese cu capul sus din Europa League”.
  • Corvinul s-a calificat în turul 2 preliminar din Europa League, grație victoriei cu 4-0 din tur. Va da peste NK Rijeka (Croația).
  • Gruparea maghiară merge în Conference League, acolo unde va întâlni vicecampioana Ciprului, AEK Larnaca

Paksi a învins Corvinul la Sibiu cu 2-0, goluri Konyves și Bode în minutele 78 și 89.

„victorie și cu Rijeka” Fotbaliștii  Corvinului  nu sunt descurajați de înfrângerea cu Paksi: „Un duș rece bun, vrem să trecem și de croați”
Citește și
„victorie și cu Rijeka”Fotbaliștii Corvinului nu sunt descurajați de înfrângerea cu Paksi: „Un duș rece bun, vrem să trecem și de croați”
Citește mai mult
„victorie și cu Rijeka” Fotbaliștii Corvinului nu sunt descurajați de înfrângerea cu Paksi: „Un duș rece bun, vrem să trecem și de croați”

Corvinul - Paksi. Presa maghiară: „Podul Minciunilor nu s-a surpat”

Sportal.hu notează că Paksi și-a luat rămas bun de la Europa League cu o victorie contra Corvinului și face o legătură cu Podul Minciunilor, celebra construcție care datează din 1859.

„Legenda spune că dacă cineva stă pe Podul Minciunilor și spune ceva greșit, construcția începe să scârțâie. Ei bine, raportăm Podul Minciunilor nu s-a surpat, chiar dacă am îndrăznit să credem că Paksi se poate califica.

Paksi, care și-a pierdut toate șansele de calificare în urmă cu o săptămână, și-a păstrat onoarea și a câștigat cu 2-0.

Aventura europeană va continua cu un adversar mai tare decât Corvinul: AEK Larnaca. Sperăm că Paksi a învățat ceva din greșelile făcute cu Hunedoara”, a notat sursa citată.

Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu
Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu

Galerie foto (20 imagini)

Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu Corvinul - Paksi (Europa League). Foto. sportpictures.eu
+20 Fotografii
labels.photo-gallery

Și jurnaliștii de la Nemzeti.hu susțin că Paksi a pierdut calificarea în Ungaria. Presa maghiară laudă prestația Corvinului.

„Corvinul este în eșalonul secund al fotbalului românesc, însă locul ei nu este acolo. Au jucat fotbal ca și cum ar fi în prima ligă. Paksi încheie aventura în Europa League”, notează Nemzeti.hu

Rezultate Paksi în cupele europene

  • Europa League 2011-2012 (turul 1 preliminar): Paksi-Santa Coloma 4-0 și 1-0
  • Europa League 2011-2012 (turul 2 preliminar): Paksi-Tromso 1-1 și 3-0
  • Europa League 2011-2012 (turul 3 preliminar): Paksi-Hearts 1-1 și 1-4
  • Europa League 2024-2025 (turu 1 preliminar) Paksi-Corvinul 0-4 și 2-0

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5