În Lacrimi James Rodriguez, după meciul Uruguay - Columbia de la Copa America: „Am așteptat asta  timp de 13 ani !”
James Rodriguez a stabilit un nou record. Foto: Imago

În LacrimiJames Rodriguez, după meciul Uruguay - Columbia de la Copa America: „Am așteptat asta timp de 13 ani!”

  • În semifinalele Copa America, Columbia a învins Uruguay cu 1-0, chiar și în inferioritate numerică din minutul 45.
  • James Rodriguez (32 de ani) a pasat decisiv și a stabilit un nou record: cele mai multe assist-uri într-o singură ediție a turneului.
Ca În ring  Jucătorii uruguayeni și fanii columbieni  și-au împărțit pumni  în tribune. Mama unui fotbalist a leșinat
Citește și
Ca În ring Jucătorii uruguayeni și fanii columbieni și-au împărțit pumni în tribune. Mama unui fotbalist a leșinat
Citește mai mult
Ca În ring Jucătorii uruguayeni și fanii columbieni și-au împărțit pumni în tribune. Mama unui fotbalist a leșinat

După ce Columbia a reușit să își prelungească seria de meciuri fără înfrângere( 28), jucătorii și-au reținut cu greu lacrimile de bucurie.

Columbia a învins Uruguay cu 1-0 în semifinalele Copa America, în ciuda faptului că din minutul 45+1 au jucat în „10”, după eliminarea lui Daniel Munoz

Jefferson Lerma a marcat singurul gol al meciului în minutul 39. Columbia și-a asigurat astfel un loc în finală, unde va întâlni Argentina, pe 15 iulie, de la 03:00 a.m. Meciul nu e transmis de nicio televiziune din România.

James Rodriguez: „Am așteptat asta timp de 13 ani!”

Căpitanul Columbiei, James Rodriguez, a reușit să impresioneze lumea fotbalului, nu numai prin revenirea sa la o formă bună, dar și prin lacrimile de la finalul partidei.

  • Decarul Columbiei a depășit recordul lui Lionel Messi pentru cele mai multe pase de gol într-o singură ediție Copa America, cu șase pase decisive. Argentinianul are 5 assist-uri.
  • Noul record a fost atins în semifinala împotriva Uruguayului, printr-un corner care a condus la golul lui Jefferson Lerma.

James Rodriguez a fost extrem de emoționat după ce echipa sa a reușit să ajungă în finala prestigiosului trofeu.

Trăim un vis acum. Am așteptat asta timp de 13 ani! James Rodriguez

„Este foarte ușor când ai frații alături. Încerc doar să joc bine pentru colegii mei și să-i susțin în afara terenului”, a spus el după meci, cu lacrimi în ochi.

„A fost o semifinală grea, să rămânem în 10 în această Cupă... A fost greu, dar băieții au știut cum să reziste și să se apere... Devenise foarte complicat împotriva unui rival dur și bun” a spus Rodriguez.

James Rodriguez vrea înapoi în Europa

James Rodriguez este actualul jucător al lui Sao Paolo, dar este dorit de Atletico Madrid datorită evoluțiilor sale excelente la Copa America.

Antrenorul argentinian Diego Simeone l-a dorit și în trecut, însă în 2019 mutarea a fost blocată de Florentio Perez. James era atunci fotbalistul lui Real Madrid.

33 de ani
va face James Rodriguez pe 12 iulie

Acum, James ar putea ajunge la Atletico pentru doar 5 milioane de euro.

Contractul său cu Sao Paolo expiră în vara lui 2025, iar mijlocașul columbian este încântat de ideea revenirii la Madrid, anunță „El Nacional”.

  • Columbia va juca împotriva Argentinei în finală pe Hard Rock Stadium din Miami pe 15 iulie, ora 03:00 a.m. în România.
  • Uruguay va rămâne în Charlotte pentru a juca împotriva Canadei pe 14 iulie pentru locul trei.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5