Presa internationala, la picioarele lui Bute : Seara magica a campionului

Presa internationala, la picioarele lui Bute: Seara magica a campionului

Jurnalistii din Canada se intrec in laude la adresa campionului roman, Lucian Bute fiind considerat eroul adoptiv al tarii. "A raspuns tuturor criticilor in stil de mare campion", este opinia generala a gazetarilor de peste ocean. "Bute merita sa faca parte din Super Six", a completat AFP.

Citeste si "Mister KO" l-a spulberat pe Andrade in runda 4 / Va multumesc ca v-ati trezit special pentru mine!

"Bute a raspuns tuturor criticilor printr-o victorie in stil mare impotriva lui Andrade. Romanul a fost de neoprit si a impresionat inca de la primul gong. Purtat din spate de o asistenta entuziasta, campionul si-a pastrat centura gratie unui upercut care l-a ingenuncheat pe mexican in runda a patra. Andrade a fost incapabil sa mai raspunda, iar Lucian a aratat ca prima disputa dintre cei doi poate fi considerata doar un accident" - CBC.ca.

"Bute este eroul adoptat de Canada. Romanul a impresionat in revansa contra lui Andrade, campionul pastrandu-si centura spre entuziasmul general a peste 16.000 de oameni. Dupa cum a evoluat, Lucian a dat senzatia ca a luptat doar cu gandul la KO. , a recunoscut galateanul. Librado a incercat fara succes sa devina primul campion mondial la categoria supermijlocie pe care l-a dat Mexicul. Dupa o seara magica, Bute a demonstrat ca merita sa faca parte din "Super Six", o gala dedicata marilor campioni", se precizeaza pe AFP.

"Nu doar Andrade a fost la picioarele lui Bute in aceasta seara, ci intreaga asistenta din Colisee Pepsi. Lucian a cucerit America dupa o noapte pe care mexicanul nu o va uita usor. Romanul a dat o adevarata lectie de box, dovedind ca merita sa pastreze centura de campion" - TSN, Quebec.

Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo
Liga 1
01:25
Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Citește mai mult
Ngezana stă o lună  Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Mesaj viral pentru Ter Stegen   Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Campionate
09:51
Mesaj viral pentru Ter Stegen Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Citește mai mult
Mesaj viral pentru Ter Stegen  Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Olsen a vrut să se retragă  Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre  cel mai dificil moment  al carierei: „Nu mai avea sens”
Liga 1
09:33
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Citește mai mult
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”.  Ce i-a spus  „centralului”
Campionate
22.09
Bellingham a insultat arbitrul Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”
Citește mai mult
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”