„Jenant! O Anomalie”  Florin Prunea,  cea mai dură reacție  după ce Iordănescu jr. a refuzat prelungirea: „E o jignire”
Răzvan Burleanu (sursă foto: sportpictures)

„Jenant! O Anomalie” Florin Prunea, cea mai dură reacție după ce Iordănescu jr. a refuzat prelungirea: „E o jignire”

  • Florin Prunea (55 de ani) crede că FRF ar fi trebuit să facă tot posibilul ca să îi prelungească înțelegerea lui Edi Iordănescu (46 de ani).
  • Fostul internațional român susține că selecționerul merita un salariu mult mai mare decât cel oferit de Răzvan Burleanu.
  • Iordănescu jr. avea un salariu de 20.000 de euro pe lună și, conform surselor GOLAZO.ro ar fi primit o ofertă de 30.000.

Edward Iordănescu (46 ani) a anunțat despărțirea de echipa națională printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Cu Iordănescu selecționer, România a ajuns până în optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

CRISTIAN GEAMBAȘU   Cui ne lași , Edi?
Citește și
CRISTIAN GEAMBAȘU Cui ne lași, Edi?
Citește mai mult
CRISTIAN GEAMBAȘU Cui ne lași , Edi?

Florin Prunea, încă o „săgeată” către rivalul Burleanu

Florin Prunea crede că Edward Iordănescu ar fi rămas la naționala România dacă șeful FRF i-ar fi oferit un salariu greu de refuzat.

„Eram convins că nu va continua. Când eram la FRF, cu Pițurcă selecționer, după ce a calificat naționala la EURO 2008, el avea salariu 35.000 de euro.

L-au chemat Ionuț Lupescu și cu Mircea Sandu a doua zi la Federație și i-au făcut imediat 50.000 de euro. Să îi arate că îl vor. Eu nu înțeleg de ce președintele FRF nu a făcut asta cu Edi. 

Când aduci 12,5 milioane de euro, faci ceva. Faci orice e posibil că îl dorești. Nu îi dai 5.000 în plus. Dacă au făcut așa ceva e jenant.

Îi arăt antrenorului că îl vreau. Îi fac un contract pe care nu îl poate refuza. Nu e posibil ca președintele să câștige mai mult decât selecționerul. E o anomalie. Nu există așa ceva, să îi dai 5.000 în plus. E o jignire”, a declarat Florin Prunea la DigiSport.

36.000 de euro
este salariul lunar al lui Răzvan Burleanu, conform declarației de avere: 6.000 din partea FRF, unde este președinte, și 30.000 de la UEFA, unde face parte din Comitetul Executiv al UEFA, dar și din FIFA Council

Edward Iordănescu, scrisoare de adio

„Am construit o echipă performantă, demnă de tradiția și renumele României, și sunt mândru că am avut șansa să pot lucra alături de fotbaliști cu un caracter extraordinar și cu un potențial deosebit.

Am trăit împreună momente pentru istorie, încărcate cu emoții incredibile. Am fost fericit și onorat că putem produce fericire pentru milioane de români. Sunt convins că prin sacrificiul acestor băieți minunați am inspirat și vom inspira generații, iar copiii noștri vor crește având modele românești de urmat.

Cea mai mare onoare pentru mine a fost și va rămâne faptul că am putut să antrenez naționala țării mele, să reprezint România și românii.

Misiunea mea ca selecționer al echipei naționale s-a încheiat.

Generația de Suflet a ajuns să își știe singură drumul. L-am construit împreună, am adus principii și valori care nu pot să dispară peste noapte, am consolidat împreună o disciplină a muncii, un spirit de luptă și o mentalitate care vor rămâne. Sunt cele mai mari câștiguri, dincolo de performanța sportivă!

Am antrenat poate cea mai iubită generație a echipei naționale, una care și-a câștigat prin muncă și dăruire această dragoste. Iar cuvintele, dragi suporteri români, sunt prea puține că să îmi exprim recunoștința față de dragostea voastră!

Hai, România! Oricând și pentru totdeauna!”, a scris ex-selecționerul pe Facebook.

Stră LUCE sc   România,  debut perfect  în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Nationala
06.09
StrăLUCEsc România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Citește mai mult
Stră LUCE sc  România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Alexoi, despre Bărbosu:„UN JEG DE OM!”Alina Alexoi, angajata TVR detașată la COSR, a fost suspendată după ce a jignit-o pe gimnastă
Investigatii
06.09
Alexoi, despre Bărbosu:„UN JEG DE OM!”Alina Alexoi, angajata TVR detașată la COSR, a fost suspendată după ce a jignit-o pe gimnastă
Citește mai mult
Alexoi, despre Bărbosu:„UN JEG DE OM!”Alina Alexoi, angajata TVR detașată la COSR, a fost suspendată după ce a jignit-o pe gimnastă
Dincolo de limite!   Alexandru Bologa  a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere
Jocurile Olimpice
06.09
Dincolo de limite! Alexandru Bologa a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere
Citește mai mult
Dincolo de limite! Alexandru Bologa a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere
Fără atac  Prima adversară a lui FCSB din Europa League rămâne fără  cel mai bun marcator
Europa League
06.09
Fără atac Prima adversară a lui FCSB din Europa League rămâne fără cel mai bun marcator
Citește mai mult
Fără atac  Prima adversară a lui FCSB din Europa League rămâne fără  cel mai bun marcator