„CONFLICT INEXISTENT”  Papeau, prima reacție după presupusa neînțelegere cu  Săpunaru  + cum a lămurit căpitanul situația
RAPID - DINAMO. Jayson Papeau (28 de ani) a căutat să închidă subiectul legat de un posibil conflict cu Cristi Săpunaru.

„CONFLICT INEXISTENT” Papeau, prima reacție după presupusa neînțelegere cu Săpunaru + cum a lămurit căpitanul situația

  • RAPID - DINAMO. Derby-ul e principala preocupare a giuleștenilor, iar Jayson Papeau (28 de ani) anunță că victoria e obligatorie.
  • Mijlocașul francez a căutat să închidă subiectul legat de un posibil conflict cu Cristi Săpunaru.
  • Rapid - Dinamo se joacă duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Jayson Papeau a căutat să închidă defenitiv discuțiile despre un conflict cu Cristi Săpunaru. După meciul cu Gloria Buzău, scor 1-1, au existat discuții despre un gest pe care l-ar fi făcut căpitanul giuleștenilor.

Rapid - Dinamo. Papeau: „Nicio problemă între mine și Săpunaru”

După ce a ieșit de pe teren, Papeau a mers să-și salute colegii, iar în mediul online au apărut imagini în care mijlocașul era lăsat cu mâna întinsă de căpitanul giuleștenilor.

Relația cu Cristi Săpunaru e foarte bună. E ca un frate pentru noi. Probabil că la acea fază atât de discutată nu m-a văzut. 

Atâta tot! Sunt doar zvonuri, nu e nicio problemă între mine și Cristi Săpunaru”, a declarat Jayson Papeau înaintea meciului cu Dinamo. 

Ce s-a întâmplat de fapt între Papeau și Săpunaru

În minutul 73 al meciului dintre Gloria Buzău și Rapid, scor 1-1, a părut că mijlocașul Jayson Papeau a fost lăsat cu mâna întinsă la marginea terenului, în timp ce încerca să-l salute pe Cristi Săpunaru, rezervă întreaga partidă. 

Momentul a fost surprins și de camerele TV, însă nu în totalitate. A doua zi, Săpunaru a postat pe contul său de Instagram filmarea completă, unde apare și momentul final, când îl observă pe Papeau și îi apucă mâna cu ambele palme, dându-și seama de situație.

Rapid a postat și un comunicat prin care anunța că „își declară susținerea neclintită față de Cristian Săpunaru”, atașând și o poză cu cei doi jucători.

Victorie și atât

Jayson Papeau a discutat și despre meciul cu Dinamo, unde crede că victoria e obligatorie. 

„Nu mă interesează dacă înscriu sau nu. Vreau să câștigăm. Asta e cel mai important pentru noi. Vom da tot ce putem pentru a putea câștiga acest derby. 

Că au cel mai bun atac? Sunt doar statistici, nu contează cine are mai multe puncte sau mai puține. Contează doar să câștigăm. Nu simt presiunea deocamdată, e doar începutul sezonului. 

Iau fiecare meci în parte, o să câștigăm de acum încolo, deși până acum n-am făcut-o”, a mai zis Papeau. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”