„Ne-au călcat în picioare!”  Petrila, necruțător după egalul cu Sepsi: „ Nu am legat trei pase . Un egal norocos”
Claudiu Petrila / Foto: Sport Pictures

„Ne-au călcat în picioare!” Petrila, necruțător după egalul cu Sepsi: „Nu am legat trei pase. Un egal norocos”

  • Rapid București și Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2), luni, într-o partidă din etapa a 4-a din Liga 1.
  • Golurile giuleștenilor au fost marcate de către Filip Blazek (min. 3) și Claudiu Petrila (min. 42), respectiv Kevin Varga (min. 1) și Gabriel Debeljuh (min. 69).
  • Claudiu Petrila a criticat în termeni duri jocul prestat de echipa sa.

În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 12, cu 3 puncte, în timp ce Sepsi a urcat pe locul 4, cu 8 puncte.

În etapa viitoare, Rapid joacă pe terenul celor de la Gloria Buzău, sâmbătă, 10 august, în timp ce Sepsi va juca acasă, contra Universității Craiova, duminică, 11 august.

Start groaznic  Rapid rămâne fără victorie în Liga 1 » În Giulești s-a strigat „Demisia!” și numele lui  Șumudică
Citește și
Start groaznic Rapid rămâne fără victorie în Liga 1 » În Giulești s-a strigat „Demisia!” și numele lui Șumudică
Citește mai mult
Start groaznic Rapid rămâne fără victorie în Liga 1 » În Giulești s-a strigat „Demisia!” și numele lui Șumudică

Claudiu Petrila, după egalul cu Sepsi: „Nu meritam nici acest punct”

După meci, marcatorul celui de-al doilea gol rapidist, Claudiu Petrila, a recunoscut superioritatea adversarilor de la Sfântu Gheorghe.

În același timp, mijlocașul este îngrijorat de faptul că echipa sa nu joacă nimic, iar titlul este departe.

„Nu știu ce se întâmplă. Nu jucăm nimic. Au venit în Giulești și ne-au călcat în picioare. Nu am legat trei pase. Un egal norocos. Nu meritam nici acest punct.

Poate omul meciului că am alergat cel mai mult. În rest, am alergat după minge. Nu știu cum o să ieșim din pasa aceasta proastă, dar trebuie să o facem.

Nu mai putem să cerem timp, deoarece etapele trec și n-avem puncte. Nu batem pe nimeni nici măcar în Giulești. Vom vedem ce se va întâmpla în continuare.

Nu pot să-mi dau cu părerea. Vom vedea la analiză dacă vom schimba ceva sau vom merge pe același sistem.

Ne-a lipsit Mister și sper să fie alături de noi curând.

Am sentimente grele pentru că sunt și eu acolo, cu o parte de vină. Știu că pot și eu mai mult, dar poate e un blocaj psihic momentan.

Titlul? Să prindem play-off-ul. Dacă nu schimbăm ceva, o să fie greu până la final”, a declarat Claudiu Petrila, la Prima Sport.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5