PAOK, de nerecunoscut  Echipa lui  Răzvan Lucescu , învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială
Răzvan Lucescu. Foto: IMAGO

PAOK, de nerecunoscut Echipa lui Răzvan Lucescu, învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială

  • PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (55 de ani), a fost învinsă de OFI Heraklion, scor 1-2, în etapa #9 din campionatul Greciei.
  • Formația din Creta nu mai câștigase pe „Toumba” de 31 de ani.

Criza se adâncește la PAOK. Campioana Greciei a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie pe propriul teren, iar cea mai recentă înfrângere a surprins toți fanii fotbalului grecesc.

Negocieri încheiate Răzvan Lucescu s-a aflat pe  lista scurtă , dar un alt antrenor a obținut funcția
Citește și
Negocieri încheiateRăzvan Lucescu s-a aflat pe lista scurtă, dar un alt antrenor a obținut funcția
Citește mai mult
Negocieri încheiate Răzvan Lucescu s-a aflat pe lista scurtă , dar un alt antrenor a obținut funcția

PAOK - OFI Heraklion 1-2. Răzvan Lucescu, 5 meciuri fără victorie pe „Toumba”

PAOK pornea ca mare favorită în fața celor de la OFI, însă calculele hârtiei nu au fost respectate.

Trupa lui Lucescu a deschis scorul prin Despodov ('35), iar la începutul reprizei secunde a avut un gol anulat pentru ofsaid (Tissoudali '48).

Oaspeții au revenit după intrarea pe teren a lui Eddie Salcedo, fotbalist împrumutat de la Inter Milano. Italianul a pasat decisiv la reușita lui Fountas ('77) și a marcat două minute mai târziu ('79).

28 de meciuri
consecutive fără înfrângere pe Toumba înregistrase PAOK în fața celor de la OFI Heraklion (23 de victorii și 5 remize). Ultima partidă pierdută data din 24 ianuarie 1993.

Suspendat timp de 23 de zile (4 meciuri), Răzvan Lucescu a văzut meciul de la tribuna oficială, iar golul de 1-2 nu i-a picat deloc bine. Televiziunea elenă a surprins dezamăgirea antrenorului.

Răzvan Lucescu. FOTO: captură Nova Sports Răzvan Lucescu. FOTO: captură Nova Sports
Răzvan Lucescu. FOTO: captură Nova Sports

Dejan Lovren îi ia apărarea lui Răzvan Lucescu: „Ne-a pregătit cum trebuie”

Lovren, vicecampion mondial cu Croația în 2018 și câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, spune că nu absența antrenorului de pe banca tehnică a făcut diferența, ci erorile jucătorilor.

„Este o lipsă de concentrare în atac și în apărare. Este ceva care poate fi rezolvat, nu trebuie să renunțăm. Lucrăm la antrenamente și trebuie să dăm 100% în meciuri, să ne facem autocritica și să corectăm erorile.

Suntem 25 de jucători și atunci când avem șansa noastră, trebuie să fim concentrați 100% și să ne facem treaba.

Suntem moi în momentele nepotrivite ale jocului, în fiecare moment trebuie să fim 100% concentrați pe joc”, a declarat Lovren, citat de gazzetta.gr.

Experimentatul fundaș croat consideră că antrenorul nu e vinovat pentru rezultatul negativ: „Ne-a pregătit cum trebuie, totul a depins doar de consecvența noastră pe teren”.

În urma acestui rezultat, PAOK se află pe locul 2 în clasament, la un punct în spatele rivalei Aris. De cealaltă parte, OFI ocupă locul 6.

Pentru PAOK urmează un meci în deplasare cu PAE Egaleo (locul 5 din Liga 2), în optimile Cupei Greciei.

Clasament Grecia, primele 8 poziții după 9 etape:

Loc/EchipaGolaverajPuncte
1. Aris Salonic13-718
2. PAOK Salonic15-817
3. AEK Atena12-415
4. Olympiakos12-615
5. Panetolikos9-614
6. OFI Heraklion14-1414
7. Asteras9-713
8. Panathinaikos8-713
Profită Drăgușin?  „Tricolorul” ar putea prinde  primul „11”  la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
Stranieri
13:53
Profită Drăgușin? „Tricolorul” ar putea prinde primul „11” la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
Citește mai mult
Profită Drăgușin?  „Tricolorul” ar putea prinde primul „11” la Tottenham și în Premier League. Jucătorul de care depinde totul
OMAGIU  VIDEO . De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori  ca în comunism
Canotaj
11:35
OMAGIUVIDEO. De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori ca în comunism
Citește mai mult
OMAGIU VIDEO . De ziua ei, șefa sportului românesc, Elisabeta Lipă, cântată de juniori  ca în comunism
„Nu a fost nimic!” Șefii Rapidului  închid ochii  la derapajul lui  Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Liga 1
12:50
„Nu a fost nimic!”Șefii Rapidului închid ochii la derapajul lui Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Citește mai mult
„Nu a fost nimic!” Șefii Rapidului închid ochii la derapajul lui  Șumudică: „Mesteca gumă, avea o lucrare”
Mbappe, ținta ironiilor  Starul lui Real Madrid,  ridiculizat în Qatar  după gestul pripit din El Clasico
Campionate
12:31
Mbappe, ținta ironiilor Starul lui Real Madrid, ridiculizat în Qatar după gestul pripit din El Clasico
Citește mai mult
Mbappe, ținta ironiilor  Starul lui Real Madrid, ridiculizat în Qatar după gestul pripit din El Clasico
Sancțiuni după FCSB - Rapid  Jandarmeria n-a avut milă:  10.000 de euro  pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
Liga 1
10:52
Sancțiuni după FCSB - Rapid Jandarmeria n-a avut milă: 10.000 de euro pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
Citește mai mult
Sancțiuni după FCSB - Rapid  Jandarmeria n-a avut milă: 10.000 de euro pentru bannerul indecent al ultrașilor FCSB. Amenzi și pentru petardele aruncate pe teren
De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică  și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Liga 1
10:55
De la credință la gesturi obsceneVIDEO. Imagini noi cu Șumudică și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Citește mai mult
De la credință la gesturi obscene VIDEO.  Imagini noi cu Șumudică și reacția sa indecentă în fața fanilor FCSB: „Să mă suspende!”
Rasism la El Clasico  Vini Jr. cere  arestarea  fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
Campionate
10:11
Rasism la El Clasico Vini Jr. cere arestarea fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
Citește mai mult
Rasism la El Clasico Vini Jr. cere arestarea fanilor de pe Bernabeu care i-au insultat pe Yamal, Fati și Raphinha: „Nu există loc pentru acești infractori”
PAOK, de nerecunoscut  Echipa lui  Răzvan Lucescu , învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială
Campionate
10:25
PAOK, de nerecunoscut Echipa lui Răzvan Lucescu, învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială
Citește mai mult
PAOK, de nerecunoscut  Echipa lui Răzvan Lucescu , învinsă de OFI pe „Toumba” după 31 de ani + Cum a fost surprins antrenorul la tribuna oficială