Supercupa europei Cine transmite la TV  Real Madrid - Atalanta

Supercupa europeiCine transmite la TV Real Madrid - Atalanta

  • Real Madrid și Atalanta se întâlnesc astăzi, 14 august, la Varșovia, în Supercupa Europei, cu începere de la ora 22:00.
  • Partida se vede în format liveText pe GOLAZO.ro și în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1.
  • De altfel, Digi Sport și Prima Sport au ajuns la un acord cu UEFA pentru a transmite toate cele 3 competiții europene în perioada 2024-2027

Partida va pune, ca de obicei, campioana Europei față în față cu echipa care a câștigat Europa League.

Miza, pe lângă trofeul pus în joc, va fi și una financiară. Începând din 2020, câștigătoarea Supercupei Europei primește suma de 5 milioane de euro din partea UEFA. Formația învinsă se va mulțumi cu 3,8 milioane de euro.

Ajuns în această vară pe „Santiago Bernabeu”, după 7 sezoane petrecute la PSG, Kylian Mbappe este așteptat să-și facă debutul pentru gruparea din Madrid.

Real Madrid-Atalanta, echipe probabile

  • Real Madrid: Courtois- Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy- Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham-Mbappe, Vinicius Junior
    Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Atalanta: Musso- Djimsiti, Hien, KolaSinac- Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri- De Ketelaere, Retegui, Lookman
    Antrenor: Gian Piero Gasperini

Două posturi TV transmit Champions, Europa și Conference League între 2024 și 2027

Drepturile TV pentru meciurile din cupele europene, începând din ediția următoare și până în 2027, au fost antamate pentru piața din România.

GOLAZO.ro anunța în urmă cu două luni, că Prima Sport și Digi Sport au ajuns la un acord de principiu cu UEFA pentru toate cele 3 competiții: Champions League, Europa League și Conference League.

Vechiul contract a fost valabil pentru perioada 2021-2024 și s-a încheiat odată cu disputarea ultimului joc aferent cupelor europene pentru sezonul în curs și anume finala Ligii Campionilor: Real Madrid - Borussia Dortmund, disputată la Londra și câștigată de echipa lui Ancelotti, scor 2-0.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”