Serena Williams, după eliminarea de la Australian Open: "Nu am făcut nimic greşit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis"

Serena Williams, după eliminarea de la Australian Open: "Nu am făcut nimic greşit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis"

Serena Williams a condus cu 5-1 în decisiv şi a ratat patru mingi de meci în întâlnirea cu Karolina Pliskova, din sferturile de finală ale AusOpen, dar spune că nu a avut ce să facă mai mult, deoarece sportiva cehă a jucat prea bine, scrie News.ro.

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

"Nu am făcut nimic greşit la acele mingi de meci. Nu am făcut nimic greşit. Am rămas agresivă. La câteva dintre ele, ea pur şi simplu a lovit liniile. La una, a servit un as, nereturnabil. Chiar am făcut tot ce puteam la acele mingi. Ea a jucat cel mai bun tenis, inlcusiv la acele lovituri", a declarat Williams, potrivit WTA.

Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală al Australian Open.

Pliskova s-a impus după un meci de două ore şi 10 minute şi ajuns pentru prima dată în penultimul act, la Melbourne.

Cu Serena Williams, jucătoarea din Cehia a revenit de la 1-5 în decisiv şi a salvat patru mingi de meci, una la scorul de 2-5 şi alte trei la scorul de 4-5.

În turul anterior, Williams o eliminase pe Simona Halep, locul I WTA, cu 6-1, 4-6, 6-4.

În semifinale, Pliskova va evolua cu japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5