Regrete Simona Halep și-ar fi dorit să participe la Jocurile Olimpice de la Paris: „ Ar fi fost ultima  Olimpiadă pentru mine”
Simona Halep. Foto: Imago

RegreteSimona Halep și-ar fi dorit să participe la Jocurile Olimpice de la Paris: „Ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine”

  • Simona Halep (32 de ani, #1.126 WTA) și-a exprimat regretul pentru absența de la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Halep, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, a vorbit și despre emoțiile trăite urmărind performanțele lui David Popovici
Fără invitaţie  Simona Halep  nu a primit wild card  pentru US Open 2024
Citește și
Fără invitaţie Simona Halep nu a primit wild card pentru US Open 2024
Citește mai mult
Fără invitaţie Simona Halep nu a primit wild card pentru US Open 2024

În cadrul festivității desfășurate vineri, 16 august, la Țiriac Collection din Otopeni, medaliații olimpici români de la Paris au fost premiați cu automobile de către omul de afaceri.

Cu această ocazie, jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că îi pare rău absenţa sa de la la Jocurile Olimpice din acest an.

„Rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Mi-aş fi dorit tare mult să fiu acolo, pentru că ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine.

Eu am fost în 2012 la Londra şi mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci la Jocurile Olimpice”, a declarat sportiva, potrivit agerpres.ro.

Halep a avut emoții pentru David Popovici

Simona Halep a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit urmărind evoluțiile lui David Popovici (19 ani).

Înotătorul a reușit să câștige două medalii la înot, una de aur și una de bronz, la probele de 200 de metri liber și respectiv 100 de metri liber.

Când am urmărit canotajul eram puţin relaxată pentru că ştiam că fetele sunt puternice, mai câştigaseră medalii. La David a fost foarte emoţionant, pentru că a fost totul pe ultimul metru, pe ultimul moment... a fost o emoţie ca şi cum aş fi participat eu la acea cursă Simona Halep, potrivit sursei citate

Simona Halep la Jocurile Olimpice

Simona Halep a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.

  • Clasată atunci pe locul 50 în lume, ea a fost eliminată în runda inaugurală, pierzând în fața sportivei Yaroslava Shvedova, clasată pe locul 47, în două seturi.
  • În 2016, Halep a ales să nu participe la Olimpiada de la Rio de Janeiro din cauza grijilor generate de virusul Zika.
  • Inițial desemnată ca portdrapel al României la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo, Halep a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unei accidentări la gambă, de care încă se recupera.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”