Nistor, atac la Șucu  „Îi urez baftă-n afaceri, pentru că la fotbal  nu se pricepe ”
Dan Nistor / Foto: Sport Pictures

Nistor, atac la Șucu „Îi urez baftă-n afaceri, pentru că la fotbal nu se pricepe

  • FCSB și U Cluj au remizat, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, în Ghencea, într-o partidă din prima etapă a Superligii, ediția 2024/2025.
  • Alexandru Musi a deschis scorul în minutul 51, printr-un șut din marginea careului, iar Dan Nistor a egalat în minutul 57, dintr-o lovitură de la 11 metri provocată de Malcom Edjouma.

Imediat după meci, Dan Nistor i-a dat replica patronului de la Rapid, Dan Șucu, după ce acesta l-a acuzat că acesta că a ratat cu intenție o lovitură de la 11 metri într-o partidă cu FCSB din sezonul trecut.

Dan Nistor: „Dan Șucu, din câte văd, nu prea se pricepe la fotbal”

Dan Nistor a fost chestionat pe această temă, iar mijlocașul nu l-a uitat pe conducătorul celor de la Rapid.

„Să fie sănătos patronul celor de la Rapid (n.r. - Dan Șucu). Îi urez multă baftă. Mai mult baftă în afaceri, că la fotbal, din câte văd, nu prea se pricepe”, a declarat Dan Nistor.

Dacă aş fi paranoic, m-aş gândi că toată povestea cu «omenia» este o metodă de a distrage atenţia, pentru a nu ne concentra pe întrebarea: Cum a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor la U Cluj, să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci? Dan Șucu în luna februarie

U Cluj și-a setat obiectivul

Dan Nistor le ține pumnii celor de la FCSB în preliminariile Ligii Campionilor.

„Am întâlnit echipa campioană, cred eu că am făcut un meci destul de bun, până la urma la meci s-a jucat frumos, e bine că n-am plecat cu mâna goală de aici.

Sper să continui să marchez pentru echipă. M-a bântuit în vacanță acel penalty ratat. Jucam și noi în Conference League...

FCSB este o echipă destul de puternică. Le doresc baftă în următorul tur de Champions League și le urez să se califice, pentru că România merită mult mai mult.

A venit azi un jucător... Blănuță a intrat, a debutat. Mai trebuie un pic de timp pentru că sunt jucători noi. Unii nu sunt 100%. Ne mai trebuie omogenitate, dar cred că eu că în scurt timp vor arăta destul de bine.

Acum, vom vedea. Timpul va decide. În acest an, avem alt obiectiv. Trebuie să ne clasăm în primele șase”, a completat Dan Nistor.

Nu am venit la FCSB pentru că sunt că sunt câine și nu voiam să mă cert cu nașul (n.r. Mihai Pintilii) că mă schimbă la pauză Dan Nistor
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”