„Djokovic!”  Toni Nadal, răspuns surpinzător în dezbaterea pentru  GOAT-ul  din tenis: „Putea fi nepotul meu, dar a avut prea multe probleme”
Toni Nadal/Foto:Imago

„Djokovic!” Toni Nadal, răspuns surpinzător în dezbaterea pentru GOAT-ul din tenis: „Putea fi nepotul meu, dar a avut prea multe probleme”

  • Toni Nadal (63 de ani), unchiul lui Rafael Nadal (38 de ani, #154 ATP) admite că Novak Djokovic (37 de ani, #4 ATP) este „cel mai bun din lume”.
  • Fostul antrenor al ibericului crede că Rafa a fost tras înapoi de numeroasele accidentări.

În lumea tenisului există o dezbatere nesfârșită despre „cine este cel mai bun” din istorie.

Întrebarea se învârte în jurul a trei nume: Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Forfait  Rafael Nadal s-a retras de la  Laver Cup : „Este cea mai bună decizie pentru echipă”
Citește și
Forfait Rafael Nadal s-a retras de la Laver Cup: „Este cea mai bună decizie pentru echipă”
Citește mai mult
Forfait Rafael Nadal s-a retras de la Laver Cup : „Este cea mai bună decizie pentru echipă”

Toni Nadal l-a numit pe Djokovic cel mai bun tenisman din istorie

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor, al lui Rafael Nadal s-a alăturat și el acestui val de opinii și a transmis de ce pentru el Novak Djokovic este GOAT.

De asemenea, acesta este convins că nepotul său ar fi fost peste Nole dacă nu era măcinat de accidentările care l-au ținut mult timp în afara circuitului de-a lungul timpului.

„Cel care a jucat cel mai bun tenis este Roger Federer. Cel mai bun este Novak Djokovic. El a câştigat cele mai multe trofee. Cine putea fi cel mai bun fără accidentări?

Nepotul meu, Rafa, dar el a suferit prea multe accidentări. La final, cel mai bun este Djokovic, dar, în opinia mea, ce am văzut pe teren când juca Federer, nimeni nu a mai făcut aşa ceva!”, a spus Toni Nadal, potrivit marca.com

24 de trofee
de Grand Slam are în palmares Novak Djokovic

Totodată, eliminarea prematură a lui Novak Djokovic de la US Open a adus și o premieră. A fost pentru prima dată din 2002 încoace când niciun membru din Big 3 nu a reușit să cucerească măcar un turneu de Grand Slam.

Rafael Nadal s-a retras de la Laver Cup 2024: „Este cea mai bună decizie pentru echipă”

Lider al clasamentului mondial timp de 209 săptămâni, Nadal s-a confruntat cu numeroase accidentări în ultimii doi ani și nu a mai reușit să revină în fruntea ierarhiei ATP.

Fanii sportului alb își doreau să-i vadă din nou împreună pe Nadal și Alcaraz, lucru care s-a întâmplat și la JO 2024, însă „El Matador” spune că nu se simte în stare să joace la cel mai înalt nivel.

„Sunt foarte dezamăgit să împărtășesc faptul că nu voi putea concura la Laver Cup, în Berlin, săptămâna viitoare.

Aceasta este o competiție de echipă și pentru a sprijini cu adevărat echipa Europei, trebuie să fac ceea ce este mai bine pentru ei și în acest moment există alți jucători care pot ajuta echipa să obțină victoria.

Am atât de multe amintiri frumoase și emoționante de la Laver Cup și abia așteptam să fiu alături de coechipierii mei și de Bjorn (Borg - n.r.) în ultimul său an în calitate de căpitan.

Îi urez Echipei Europei mult noroc și îi voi încuraja de la distanță”, a explicat Rafa.

22
de titluri de Grand Slam are Rafael Nadal în palmares
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !