Transfer  Tudor Băluță , la un pas de a bate palma cu vicecampioana Poloniei
Tudor Băluță (sursă foto: sportpictures)

TransferTudor Băluță, la un pas de a bate palma cu vicecampioana Poloniei

  • Tudor Băluță (25 de ani), fotbalist cu 12 selecții la naționala României, ar fi la un pas de Slask Wrocław, vicecampioana Poloniei, anunță presa locală.
  • Pentru mijlocaș, Slask ar fi a patra echipă din străinătate, după Brighton, ADO Den Haag și Dynamo Kiev

Tudor Băluță și-ar fi găsit echipă la mai puțin de o lună de la încheierea contractului cu Farul Constanța. Cotat la 2.000.000 de euro, Băluță este aproape să semneze cu Slask Wroclaw, echipă ce evoluează în Conference League.

MARIN LA Rapid? Giuleștenii încearcă să-l  transfere  pe titularul României la EURO
Citește și
MARIN LA Rapid?Giuleștenii încearcă să-l transfere pe titularul României la EURO
Citește mai mult
MARIN LA Rapid? Giuleștenii încearcă să-l transfere pe titularul României la EURO

Tudor Băluță, al 12-lea transfer de la Slask Wroclaw

Băluță ar putea semna în următoarele zile contractul cu vicecampioana Poloniei. S-ar lupta pentru un loc de titular cu Petr Pokorny, un slovac în vârstă de 22 de ani.

„Mutarea lui Tudor Băluță în Silezia este tot mai aproape. Fotbalistul român este tipul de jucător concentrat pe apărare și poate juca și fundaș central.

Ceea ce îngrijorează este faptul că Tudor Băluță a jucat ultimul meci oficial în noiembrie anul trecut”, au scris jurnaliștii de la gazetawroclawska.pl

Băluță, campion în România și Ucraina

La 25 de ani, Tudor Băluță are cinci trofee în palmares. A cucerit două titluri de campion cu echipa lui Gheorghe Hagi și unul în Ucraina cu Dinamo Kiev.

Slask Wroclaw va fi a patra echipă străină din cariera lui Tudor Băluță, care a mai evoluat la Brighton și Ado Den Haag.

5 meciuri
a jucat Tudor Băluță pentru ADO Den Haag și Dinamo Kiev

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”