Mihăilă, refăcut  Accidentarea din meciul cu Udinese nu e gravă: „O simplă  lovitură ” +23 foto
Valentin Mihăilă. Foto: Imago

Mihăilă, refăcut Accidentarea din meciul cu Udinese nu e gravă: „O simplă lovitură

  • Parma - Udinese 2-3. Valentin Mihăilă a părăsit terenul ajutat de un coleg, fiind înlocuit în minutul 88. Avea dureri mari, nu putea să pună piciorul în pământ.
  • Agentul Giovanni Becali a confirmat că Mihăilă este complet refăcut și va putea continua să joace atât pentru Parma, cât și pentru echipa națională.
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Citește și
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”

Valentin Mihăilă, atacantul echipei Parma, a suferit o accidentare în timpul meciului cu Udinese, încheiat cu 2-3 în favoarea oaspeților, din etapa a patra a Serie A.

În urma incidentului, Mihăilă a fost nevoit să părăsească terenul cu mari dureri, fiind asistat de un coleg. Un moment ce l-a îngrijorat pe Mircea Lucescu, selecționerul aflat pe stadionul gialloblu

Care este starea lui Valentin Mihăilă

Vestea bună a venit din partea impresarului său, Giovanni Becali. Acesta a confirmat că Mihăilă nu are nicio problemă majoră și este complet refăcut.

E foarte bine, stați liniștiți. O simplă lovitură și n-are nicio problemă. N-are absolut nicio problemă. E sănătos sută la sută”, a spus Giovanni Becali, conform prosport.ro.

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă

Galerie foto (23 imagini)

Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă Parma - Udinese: Accidentare Valentin Mihăilă
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

Veşti bune şi de la Pisa: Marius Marin revine

Marius Marin a avut o evoluție încântătoare în victoria obținută de Pisa, 3-2, în deplasarea de la Salerno, dar a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei leziuni musculare.

Accidentarea internaționalului român s-a dovedit a fi de una musculară, iar, deși problemele păreau destul de grave, presa italiană a relatat că situația nu este atât de alarmantă.

„Marius Marin a lipsit, cel mai probabil și astăzi (n.r. - de la antrenamente), dar jucătorul se va alătura din nou echipei mâine. A fost vorba doar de o mică contractură, care a fost tratată”, au notat jurnaliștii de la sestaporta.news.

Aceste veşti sunt excelente, nu doar pentru Parma şi Pisa, ci și pentru selecționerul Mircea Lucescu.

Echipa națională a României, care îi va putea folosi la meciurile cu Cipru și Lituania, programate pe 12 și 15 octombrie, în Liga Națiunilor.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”