Încrezător Viorel Moldovan, înaintea derby-ului cu Dinamo: „ Va fi câștigat  meciul, vă garantez”
Viorel Moldovan

ÎncrezătorViorel Moldovan, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Va fi câștigat meciul, vă garantez”

  • Viorel Moldovan (52 de ani), președintele Rapidului, este încrezător că echipa sa va obține prima victorie din acest sezon în derby-ul cu Dinamo
  • Rapid - Dinamo, meci din etapa a 6-a, Liga 1, e programat duminică, 18 august, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1 și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.
„se face de râs”  MM Stoica a fost deranjat de o declarație a lui Dan Petrescu și  i-a răspuns dur
Citește și
„se face de râs” MM Stoica a fost deranjat de o declarație a lui Dan Petrescu și i-a răspuns dur
Citește mai mult
„se face de râs” MM Stoica a fost deranjat de o declarație a lui Dan Petrescu și i-a răspuns dur

Viorel Moldovan, președinte Rapid: „Va fi câștigat meciul, vă garantez”

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, și-a exprimat încrederea că echipa va reuși să se impună în fața rivalilor și să obțină prima victorie din acest campionat.

Va fi câștigat meciul, vă garantez. Puteți să notați. Va fi un nou început. După 5 etape, anul trecut echipa avea 5 puncte, adică doar cu un punct mai mult.

Nu este ceea ce ne-am dorit, am fi vrut mult mai mult, dar pot exista circumstanțe”, a spus președintele Rapidului la emisiunea Fotbal Club, conform digisport.ro.

Rapid, fără victorie în primele etape din Liga 1

Giuleștenii au un început de sezon dificil, au acumulat doar patru puncte în primele cinci meciuri și rămân singura echipă fără victorie în acest sezon.

Dinamo are opt puncte după primele cinci etape și se află pe locul 4 în clasament.

Viorel Moldovan crede că este cel mai bun moment ca Rapidul să obțină o victorie în campionat.

Nu există un moment mai prielnic decât acest derby pentru a ieși din această situație. Sunt convins că se va produce acest declic. Toată lumea este implicată la antrenament, de la antrenori până la jucători. Trebuie să găsim soluția și să o învingem pe Dinamo. Avem nevoie neapărat pentru o victorie pentru a ne debloca. Viorel Moldovan, la Fotbal Club

Viorel Moldovan laudă Dinamo

Viorel Moldovan a recunoscut că Dinamo trece printr-o perioadă bună, chiar dacă a suferit câteva pierderi de jucători importanți, precum Dennis Politic și Hakim Abdallah, ambii accidentați.

Dinamo este într-o formă foarte bună. La Iași a pierdut doi jucători importanți. Normal că suferi puțin. Au reușit să smulgă un punct pe un teren dificil.

Meritul este al conducerii tehnice și administrative. Ne așteaptă un meci foarte greu, este un derby”, a declarat Moldovan, conform sursei citate anterior

13 goluri marcate
are Dinamo în acest început de sezon, cele mai multe din Liga 1
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”