Washington: Patru persoane au fost împușcate în timpul unui meci de baseball

Washington: Patru persoane au fost împușcate în timpul unui meci de baseball

Fanii și jucătorii s-au adăpostit în stadionul lui Washington Nationals, sâmbătă noapte, după ce mai multe focuri de armă s-au auzit în timpul meciului contra lui San Diego Padres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pentru spectatori nu a fost clar dacă focurile au fost trase în interiorul complexului. Înregistrări video ale incidentului partajate pe reţelele de socializare arată că fanii s-au înghesuit pentru a găsi adăpost.

Poliţia a precizat iniţial pe Twitter că două persoane au fost împuşcate în afara stadionului. Ulterior, a fost anunţat că „alte două victime asociate incidentului au ajuns la spital pentru a le fi tratate rănile cauzate de gloanţe”.

The Washington Post a scris că un bărbat a fost împuşcat în picior şi o femeie, în spate, iar rănile nu le-au pus vieţile în pericol.

Meciul de baseball dintre Washington Nationals şi San Diego Padres a fost suspendat. El este aşteptat să fie reluat duminică.

Focurile de armă s-au auzit în timpul celei de-a şasea reprize, potrivit News.ro.​

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”