Zvezda - Oltchim 27-26/  Infrangere dramatica, fiesta amanata

Zvezda - Oltchim 27-26/ Infrangere dramatica, fiesta amanata

Oltchim a pierdut dramatic intalnirea din Rusia cu Zvezda, scor 27-26, iar elevele lui Radu Voina au ratat sansa de a se califica in grupele semifinale ale Ligii Campionilor cu doua etape inainte de terminarea grupei.

Vezi aici desfasurarea meciului:

Min 60/ Zvezda - Oltchim 27-26

Au marcat: Nechita 50', Maier 52', 57', Manea 54', Meirosu 58', Neagu 60'

Oltchim a reusit sa egaleze la 23, pentru scurt timp insa, iar Zvezda s-a distantat din nou pe tabela dupa ce Nechita a ratat o lovitura de la 7 metri, iar Galca a fost eliminata pentru doua minute. Finalul partidei avea sa fie unul tensionat, ratarea meciului apartinandu-i Adinei Meirosu, cu un minut si jumatate inainte de final, atunci cand rusoaicele aveau un gol avantaj. Zvezda castiga dramatic cu 27-26.

Min 50/ Zvezda - Oltchim 23-20

Au marcat: Nechita 42', 42',44', 49'

Valcencele devin ceva mai atente, iar datorita unei evolutii deosebite a Adrianei Nechita, Oltchim revine in joc la doar trei goluri de rusoaice. Urmeaza insa o noua perioada mai putin buna pentru romance, iar Zvezda se distanteaza la patru goluri, in timp ce Roxana Gatzel paraseste terenul accidentata.

Min 40/ Zvezda - Oltchim 19-16

Au marcat: Nechita 32', Galca 33', 38', Neagu 34', 39', Puscasu 34'

Romancele marcheaza cu greutate, iar atunci cand o fac primesc imediat gol pe contraatac. Rusoaicele sunt la timona partidei, cu toate ca portarita Paula Ungureanu are un procentaj foarte bun.

Min 30/ Zvezda - Oltchim 12-10

Au marcat: Galca 23', Lecusanu 26'

Oltchimul rateaza imens (Lecusanu rateaza doua lovituri de la 7 metri), Neagu trage peste, iar pasele sunt total imprecise. Perioada nefasta pentru romance, gazdele conduc pe tabela la pauza.

Min 20/ Zvezda - Oltchim 8-8

Au marcat: Lecusanu 17', 19'

Oltchimul se relaxeaza, iar gazdele inscriu trei goluri consecutiv si egaleaza pe tabela. Evolutia buna a rusoaicelor continua, iar Zvezda conduce pentru prima data in acest meci cu 7-6. Romancele par usor deconectate, in timp ce Zvezda puncteaza pe contraatac.

Min 10/ Zvezda - Oltchim 3-6

Au marcat: Galca 1', 5', 9, Neagu 7', Puscasu 8', Lecusanu 10'

Dupa un inceput echilibrat de partida, elevele lui Radu Voina s-au instalat la conducerea meciului, gratie golurilor Ionelei Galca si paradelor Paulei Radulescu.

A inceput partida

Clasament:

1 Oltchim 6 pct

2 Zvezda 5

3 Gyor 2

4 Itxako 1.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5