Apel  Mesajul antrenorului lui David Popovici: „Avem nevoie de centre de pregătire  comparabile cu cele din Est ”
Adrian Rădulescu, antrenor David Popovici

Apel Mesajul antrenorului lui David Popovici: „Avem nevoie de centre de pregătire comparabile cu cele din Est

  • David Popovici și antrenorul său Adrian Rădulescu s-au întors astăzi, 2 august, de la Paris.
  • Înotătorul român a reușit să câștige două medalii la Paris: una de aur la 200 metri liber și una de bronz la 100 de metri.

David Popovici a susținut o conferință de presă la Otopeni, iar printre cei care au vorbit s-a numărat și antrenorul său principal, Adrian Rădulescu.

Adrian Rădulescu a cerut condiții mai bune pentru cei care vor să facă înot în România

Adrian Rădulescu a fost invitat să vorbească primul la întoarcerea de la Paris.

Antrenorul le-a cerut celor care se ocupă de înotul românesc condiții mai bune pentru copiii care vor să practice acest sport în România.

„Vă mulțumim că ați venit să ne primiți în număr așa mare și ne cerem scuze pentru întârziere, dar așa cred că trebuie să se întâmple lucrurile câteodată. Adică ne antrenăm răbdarea, la fel ca cea pe care ne-am antrenat-o timp de 20 de ani încoace așteptând o nouă medalie la înot și, din fericire, aceasta a venit.

Acum aș vrea să ne antrenăm nerăbdarea și aș vrea să nu mai așteptăm alți 20 de ani ca să ne bucurăm de astfel de momente împreună, iar ca să facem lucrul acesta ar trebui cu toții să facem un efort colectiv și să ne gândim la un vis. Mi-aș dori ca în România toți copiii să știe să înoate și, mai mult decât atât acest lucru, să fie cât se poate de accesibil așa cum este în cele mai multe țări din Europa.

„David are condiții de pregătire, dar trebuie să înțelegem că ceilalți poate nu au aceleași oportunități”

Acest lucru ne va asigura continuitate în ceea ce înseamnă rezultatele. Am văzut că toată lumea a preluat situația bazinului de la Lia Manoliu. Vreau să spun că David are condiții de pregătire, dar trebuie să înțelegem că ceilalți poate nu au aceleași oportunități.

Cum spune și acel proverb african «Dacă mergi repede, mergi singur, dar dacă vrei să ajungi departe trebuie să o faci în echipă» e valabil și la noi într-un sport individual.

Dacă vrem să construim rezultate în continuare, în jurul lui David va trebui să costruim o echipă de înotatori, iar pentru acest lucru avem nevoie de centre de pregătire comparabile cu cele din Est”, a spus Adrian Rădulescu la sosirea în România.

Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”