Momente teribile  Reims - Lille, oprit 34 de minute după un  fault violent ! Jucătorul și-a revenit la spital: „Ne-am speriat foarte tare”
Angel Gomes, cărat cu targa. Foto: Imago

Momente teribile Reims - Lille, oprit 34 de minute după un fault violent! Jucătorul și-a revenit la spital: „Ne-am speriat foarte tare”

  • Momente de panică în meciul Reims - Lille, scor 0-2: Angel Gomes (23 de ani) a fost victima unei intrări violente a lui Amadou Kone (19 ani).
  • Jucătorul a fost lovit la cap și a rămas inconștient pe gazon. A primit îngrijiri medicale pe teren și a fost transportat la spital, fiind acum în stare stabilă.
  • Meciul s-a putut relua după o pauză de 34 de minute.
Accidentare horror  Și-a rupt piciorul  în prima etapă din Premier League
Citește și
Accidentare horrorȘi-a rupt piciorul în prima etapă din Premier League
Citește mai mult
Accidentare horror Și-a rupt piciorul în prima etapă din Premier League

Partida din Ligue 1 dintre Lille OSC și Stade de Reims a fost marcată de un incident violent în minutul 11.

Angel Gomes, mijlocașul lui Lille, a fost victima unui fault violent, care a dus la întreruperea jocului.

Reims - Lille, oprit 34 de minute după un fault violent

Amadou Kone, mijlocașul ivorian al echipei Reims, a venit lansat din spate și a sărit la cap cu Gomes în duel pentru balon. L-a lovit însă pe englez în cap, iar acesta s-a prăbușit pe gazon.

După lovitură, jucătorul lui Lille a rămas inconștient pe teren. Echipa medicală a celor de la Lille a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

Abia după 34 de minute s-a putut relua meciul, iar Gomes a fost transportat de urgență la spital.

Kone a fost eliminat de către arbitru pentru această intrare periculoasă. A fost surprins pe culoarul de la vestiare în timp ce se ruga pentru Gomes.

Angel Gomes se simte bine

Angel Gomes a fost transportat de urgență la spitalul din Reims cu o ambulanță. Președintele celor de la Lille a confirmat că Angel Gomes este într-o stare stabilă.

„Veștile sunt bune. Ne-am speriat foarte tare, pentru că informațiile nu erau bune la început. E conștient, e lucid, vorbește, poate să-și miște mâinile și picioarele.

Avem informații bune de la spital, unde a efectuat mai multe teste. Urmărim ce se întâmplă în această seară, dar se pare că avem un final fericit. Am văzut cât de alarmați erau colegii lui. Acum așteptăm rezultatele finale ca să vedem când va putea să revină alături de noi”, a spus președintele clubului, Olivier Letang, conform L'Equipe.

Fanii lui Reims i-au scandat numele lui Angel Gomes

Jocul a fost suspendat pentru aproximativ o jumătate de oră, timp în care ceilalți jucători au efectuat o scurtă încălzire.

34 de minute
a durat pauza din meciul dintre Reims și Lille

Spectatorii din stadion au început să cânte numele lui Angel Gomes, oferindu-i suport moral.

Meciul a fost reluat după această întrerupere, iar Haraldsson a intrat pe teren în locul lui Angel Gomes.

În cele din urmă, Lille a învins-o pe Reims cu 2-0, grație golurilor marcate de Diakite în minutul 45+30 și de Jonathan David în minutul 90+3.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”