A DOUA MEDALIE  Camelia Ciripan a luat  bronz  la tenis de masă, la Jocurile Paralimpice
Camelia Ciripan/Foto: Facebook - Agenția Națională pentru Sport

A DOUA MEDALIE Camelia Ciripan a luat bronz la tenis de masă, la Jocurile Paralimpice

  • Camelia Ciripan (45 de ani) a câștigat medalia de bronz la Jocurile Paralimpice.
  • Sportiva noastră a pierdut semifinala la tenis de masă (WS6) în fața ucrainencei Marina Litovcenko, scor 0-3 (5-11, 7-11, 5-11).

Aflată la prima ei participare la Jocurile Paralimpice, Camelia Ciripan avea medalia de bronz asigurată în urma victoriei din semifinale împotriva britanicei Felicity Pickard (27 de ani), scor 3-2 (6-11, 8-11, 12-10, 11-8, 11-8).

Dincolo de limite!   Alexandru Bologa  a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere
Citește și
Dincolo de limite! Alexandru Bologa a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere
Citește mai mult
Dincolo de limite! Alexandru Bologa a devenit campion paralimpic la judo: e singurul sportiv din România cu deficiență totală de vedere

Camelia Ciripan, bronz la Jocurile Paralimpice

Jucătoarea în vârstă de 45 de ani a adus cea de-a doua medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, după ce vineri, 6 septembrie, Alexandru Bologa a devenit campion paralimpic la judo.

„Camelia Ciripan – bronz la para tenis de masă la Jocurile Paralimpice de la Paris!

În semifinala Jocurilor Paralimpice de la Paris, Camelia Ciripan a avut o evoluție curajoasă, dar a fost învinsă de sportiva din Ucraina, M. Lytovchenko, cu scorul de 3-0 (11-5, 11-7, 11-5).

Deși Camelia a luptat din greu și a reușit să câștige 17 puncte, adversara sa a dominat meciul, cu un avantaj maxim de 7 puncte consecutive.

Sportiva noastră a avut și momente strălucite, reușind să câștige 10 puncte pe propriul serviciu, însă nu a reușit să egaleze ritmul impus de ucraineanca.

Ceea ce este important cu adevărat este reușita Cameliei de a aduce medalia mult dorită, chiar de la prima sa participare la Jocurile Paralimpice.

Felicitări, Camelia, pentru bronzul de astăzi și pentru întregul tău parcurs! Felicitări antrenorilor! Mult succes în continuare!”, a transmis Agenţia Naţională pentru Sport, pe pagina de Facebook.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”