„Drăguș, o mare dezamăgire” Atacantul naționalei României și al lui Trabzonspor,  tot mai contestat  în Turcia
Denis Drăguș (sursă foto: imago)

„Drăguș, o mare dezamăgire”Atacantul naționalei României și al lui Trabzonspor, tot mai contestat în Turcia

  • Denis Drăguș, fotbalistul echipei Trabzonspor și atacantul naționalei României, este tot mai contestat în mass-media din Turcia
  • Jurnalistul turc Serkan Genç îl include pe Denis Drăguș pe lista transferurilor nereușite făcute de Trabzonspor în această vară.

Denis Drăguș a marcat un singur gol pentru Trabzonspor, în preliminariile Europa League, cu slovacii de la Ruzomberok, scor 1-0. Sezonul trecut, atacantul marca 15 goluri pentru Gaziantep.

FCSB, derby-uri la foc automat  FCSB - Dinamo,  de două ori în 10 zile  + Campioana va avea 4 meciuri tari în Liga 1 în două săptămâni
Citește și
FCSB, derby-uri la foc automat FCSB - Dinamo, de două ori în 10 zile + Campioana va avea 4 meciuri tari în Liga 1 în două săptămâni
Citește mai mult
FCSB, derby-uri la foc automat  FCSB - Dinamo, de două ori în 10 zile + Campioana va avea 4 meciuri tari în Liga 1 în două săptămâni

Denis Drăguș, contestat: „Pierde mingi”

Denis Drăguș a jucat pentru Trabzonspor 385 de minute în cele 5 partide din campionat. Fotbalistul care a înscris un gol în preliminariile Europa League este așteptat să spargă gheața și în Super Lig.

Jurnaliștii turci nu sunt încântați de evoluția atacantului naționalei României în egalul fără goluri cu fosta sa echipă, Gaziantep.

„În ceea ce privește numărul de mingi pierdute, Denis Drăguș este pe primul loc. Nu a putut finaliza niciun atac al lui Trabzonspor. Cineva trebuie să îi spună lui Drăguș.

Odată cu venirea antrenorului Şenol Güneş aveam așteptări de la Denis Drăguș. Până acum însă este o dezamăgire”, a scrie jurnalistul Serkan Genç pentru site-ul 61saat.com

Şenol Güneş îl avertizează pe Denis Drăguș: „Ori muncește, ori nu va mai fi aici”

Deși a avut o prestație mai bună decât în meciurile precedente, Drăguș nu a reușit să înscrie și a fost taxat de fanii echipei din Trabzon.

La conferința de presă, atacantul român a primit un ultimatum din partea antrenorului Şenol Güneş, care consideră că Drăguș este talentat, dar nu muncește suficient.

„I-am spus și eu: «Ai talent, forță fizică și viteză». Dacă s-ar fi folosit de aceste lucruri în acest meci, ar fi marcat. Uneori face unele mișcări diferit.

După părerea mea, el poate juca extremă dreapta, extremă stânga, atacant central, orice poziție, dar atunci când nu are entuziasm, nu este în joc oriunde ar juca.

Nu îmi este clar ce face. Totuși, se descurcă bine în situațiile de doi contra unu.

El are ocazii, dar dacă are 10 ocazii, ar trebui să transforme 5 dintre ele în gol. El nu a fructificat niciuna. Dacă nu marchează, este o furtună în interiorul lui în timpul meciului. Altfel nu l-aș fi scos de pe teren”, a declarat antrenorul lui Trabzonspor, potrivit KuzeyEkspres.

Ca atacant central, este un fotbalist dinamic. El știe că fie va munci din greu pentru a ieși din această situație negativă, fie nu va mai fi aici. Şenol Güneş, antrenor Trabzonspor Şenol Güneş, antrenor Trabzonspor

Pedepsit de Guneș la derby-ul cu Beșiktaș

În urmă cu două săptămâni, la derby-ul cu Beșiktaș, scor 1-1, antrenorul Şenol Güneş l-a trimis în teren pe Drăguș în minutul 46 și l-a scos în minutul 90+6.

Drăguș nu a tras niciun șut pe poartă, a reușit un dribling din patru, a câștigat un duel și a pierdut mingea de șapte ori.

„Pe Drăguș l-am scos pentru că părea deconectat de la joc. Da, putem privi evoluția ca pe un eșec”, a declarat Senol Guneș pentru cotidianul Kuzeyekspres.com.tr.

FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
00:09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin,  eliminat  după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Europa League
26.09
EUROPA LEAGUE Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Citește mai mult
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League!  Olaru MVP
Europa League
00:01
FCSB - RFS 4-1Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Citește mai mult
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă  interzisă  în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Campionate
26.09
Transfer neașteptat Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Citește mai mult
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Chiricheș nu renunță Încă rezistă, deși Becali voia să scape de el:  „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Europa League
01:18
Chiricheș nu renunțăÎncă rezistă, deși Becali voia să scape de el: „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Citește mai mult
Chiricheș nu renunță Încă rezistă, deși Becali voia să scape de el: „Sper să fiu un exemplu pentru tineri!”
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Europa League
26.09
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Citește mai mult
Bătaie în tribuneFanii s-au încăierat la Galatasaray - PAOK » Ultrașii unei alte echipe s-au infiltrat în peluză, iar poliția a fost nevoită să intervină
Lehmann, arestat Fostul portar german a petrecut  o noapte în arest , după ce a fost prins beat la volan
Diverse
26.09
Lehmann, arestatFostul portar german a petrecut o noapte în arest, după ce a fost prins beat la volan
Citește mai mult
Lehmann, arestat Fostul portar german a petrecut o noapte în arest , după ce a fost prins beat la volan
Scandal imens în Liga 3  Au folosit  un jucător străin pe post de român U21 : „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”
Liga 3
26.09
Scandal imens în Liga 3 Au folosit un jucător străin pe post de român U21: „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”
Citește mai mult
Scandal imens în Liga 3  Au folosit un jucător străin pe post de român U21 : „Au spus că e surdo-mut și că nu știe să-și scrie numele!”