Dinamo  Reacția „câinilor” despre situaţia biletelor din meciul cu Voluntari: „Nu știu  dacă e frică sau strategie ”

Dinamo Reacția „câinilor” despre situaţia biletelor din meciul cu Voluntari: „Nu știu dacă e frică sau strategie

  • Zeljko Kopic și Cristi Costin au vorbit cu presa înainte de partida cu FC Voluntari, din play-off-ul Cupei României.
  • FC Voluntari - Dinamo se joacă miercuri, 28 august, de la ora 19:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Dinamo se pregătește să-i înfrunte pe cei de la FC Voluntari într-un meci din Cupa României.

Gazdele au stabilit prețuri ridicate pentru bilete, variind între 120 și 150 de lei, ceea ce a dus la critici din partea fanilor care se tem că nu își vor putea permite să asiste la meci.

Kopic le cere fanilor să vină la meci, în ciuda biletelor scumpe

FC Voluntari a stabilit prețuri foarte mari pentru bilete la meciul din Cupa României cu Dinamo, depășind plafonul de 30 de lei impus de FRF pentru fazele preliminare.

Dinamo a reclamat această practică abuzivă și a sesizat comisiile competente, iar clubul a fost nevoit să reducă prețurile biletelor pentru a respecta regulamentul.

Înțeleg că pentru unii fani va fi scump, dar va fi plăcut să avem parte de suportul pe care l-am avut în toate meciurile de până acum. Zeljko Kopic

Zeljko Kopic, despre meciul împotriva celor de la Voluntari

Tehnicianul de pe banca dinamoviștilor a vorbit despre problemele de lot pe care le întâmpină înaintea partidei cu Voluntari.

„Avem un meci greu contra lui FC Voluntari în Cupă. Știm tot despre ei, iar ei vor fi foarte motivați. Vor da totul pentru un rezultat bun împotriva noastră.

Desigur, Sivis și Josue nu vor fi parte din echipă din cauza cartonașelor. Dennis Politic și Petru sunt în proces de recuperare.

Așa cum am spus de multe ori, avem destui jucători. Unii vor începe, iar alții vor putea intra din repriza secundă”, a spus antrenorul.

Kopic, despre Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu se va duela cu cea mai importantă echipă din cariera sa, Dinamo, în Cupa României. Antrenorul are o Cupă și o Supercupă a României cu FC Voluntari, în 2017.

„Știu că a fost o parte importantă a istoriei lui Dinamo ca jucător și face o treabă foarte bună ca antrenor. Am mult respect pentru Voluntari.

Din păcate, ei au retrogradat, dar vor da totul pentru a promova. Au un lot foarte bun, cu o combinație între jucători tineri și jucători experimentați.

Nemec este încă acolo și au o echipă bună”, a spus Kopic.

Cristian Costin nu vede meciul cu FC Voluntari drept unul special

Întrebat dacă e de părere că antrenorul Claudiu Niculescu va avea un plus de ambiție pentru acest meci, fundașul Cristi Costin a afirmat că, în prezent, orice echipă abordează meciurile cu Dinamo mai serios.

„Nu știu dacă ar avea mai multă ambiție, dar, în prezent, cred că orice echipă care joacă împotriva Dinamo gândește puțin diferit față de sezonul trecut.

Cred că adversarii ne iau mai în serios acum și cred că toată lumea își ia anumite măsuri”, a spus fundașul.

Cristian Costin, fost jucător la FC Voluntari și acum component al echipei Dinamo, a fost întrebat dacă este un meci special.

Nu! Am încă prieteni acolo, dar nu este un meci special. Îmi doresc ca toate meciurile să le câștigăm. Cupa este un obiectiv pentru Dinamo Cristian Costin

Dinamo și-a îmbunătățit forma prin „multe lucruri simple”

Costin a vorbit și despre forma excelentă a echipei, care a obținut o victorie importantă cu 2-1 în fața Craiovei, urcând astfel pe locul 3 în clasament, cu 12 puncte.

Sunt multe lucruri simple. Antrenamentele sunt mult mai bune, intensitatea și ritmul sunt mult mai bune.

Mister Petre (n.r. - Florentin Petre) ne ajută foarte mult. Este acea pârghie între antrenorul principal și jucători, mai ales cei tineri. Lucrăm cu dânsul și ne oferă încredere”, a spus fotbalistul.

„Nu știu dacă e vorba de frică sau de strategie”

Fotbalistul a fost întrebat și despre situația biletelor, dar el crede că stadionul va fi plin de fani dinamoviști.

„E greu să oprești suporterii dinamoviști să intre pe stadion. Nu știu care va fi prețul, dar, din ce am citit, sunt exagerate pentru un meci ca acesta. Totuși, cred că stadionul va fi plin.

Nu știu dacă e vorba de frică sau de strategie. Este treaba lor. Fiecare are dreptul la propria strategie. Nu știu dacă este corect din punct de vedere uman, dar noi, jucătorii, nu putem face nimic”, a declarat fundașul.

4.600
e capacitatea stadionului „Anghel Iordănescu” din Voluntari

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5