Craiova s-a trezit târziu  Gâlcă și Bancu,  nemulțumiți  după remiza cu liderul U Cluj: „45 de minute nu sunt de ajuns” +5 foto
Constantin Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova. Foto: Sport Pictures

Craiova s-a trezit târziu Gâlcă și Bancu, nemulțumiți după remiza cu liderul U Cluj: „45 de minute nu sunt de ajuns”

  • U CLUJ - CRAIOVA 1-1. Antrenorul Constantin Gâlcă (52 de ani) s-a declarat nemulțumit de evoluția jucătorilor săi din prima repriză a partidei.
  • Nicușor Bancu (32 de ani), căpitanul echipei Universitatea Craiova, spune că echipa mai are de lucrat la fazele fixe: „Știam că bat pe lung”.

Universitatea Craiova a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar Gâlcă spune că nu poate fi mulțumit cu un singur punct, deși adversarul a fost unul dificil.

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește și
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”

U CLUJ - CRAIOVA 1-1. Constantin Gâlcă: „Nu am avut personalitate”

„Îmi doream să luăm cele 3 puncte, pe băieți i-am văzut foarte montați toată săptămâna. Prima repriză nu am existat, ne-a fost frică, nu am avut personalitate în teren și a venit și golul pe o fază fixă.

Este o echipă bine organizată, greu de desfăcut, în a doua repriză am avut ceva ocazii, am avut șansă la gol. Cred că puteam chiar să întoarcem rezultatul, dar nu e de ajuns doar cu 45 de minute.

Am greșit foarte mult. Când pierzi mingi așa de ușoare e normal să fac schimbări. Cei care au intrat au făcut-o destul de bine”, a afirmat Gâlcă la emisiunea Fotbal Club, la DigiSport.

U Cluj-Craiova
U Cluj-Craiova

Galerie foto (5 imagini)

U Cluj-Craiova U Cluj-Craiova U Cluj-Craiova U Cluj-Craiova U Cluj-Craiova
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

Gâlcă: „E normal ca U Cluj să fie prima”

Antrenorul a dezvăluit că se confruntă probleme de lot.

„Avem oscilații mari în pregătire la unii jucători. Unii abia și-au revenit, cum a fost Baiaram, meciul trecut a jucat destul de bine, acesta a fost un pic mai slăbuț.

E greu să pui cel mai bun «11», dar căutăm soluții în echipă și sperăm ca în fiecare etapă să fie mai bine și să câștigăm meciurile, asta e cel mai important”, a mai spus Gâlcă.

Nu este ciudat (despre surprizele din fruntea clasamentului - n.r.). Dacă au luat puncte și sunt acolo, sunt pe jocul lor, pe meritul lor. E normal ca U Cluj să fie prima. Sau Oțelul. Au omogenitate în echipă și e ceva normal. Costel Gâlcă, antrenor Universitatea Craiova

Nicușor Bancu, despre golul înscris de U Cluj: „Știam că bat pe lung”

Thiam a deschis scorul după un corner executat la colțul lung de Nistor. Bancu spune că se aștepta la acest lucru, dar apărarea a cedat.

„Este bine că nu am pierdut, era îngrozitor, am întâlnit liderul campionatului, o echipă care joacă foarte bine acasă, nu sunt mulțumit, speram la o victorie. Rezultatul e echitabil, ei au dominat prima repriză, a doua a fost a noastră.

Nu este bine când pierzi, în 3 meciuri ai un punct, te gândești să nu pierzi din nou, moralul e scăzut. Am intrat timorați.

Toate echipele sunt bune, este greu să câștigi în deplasare, nicio echipă nu mai pleacă favorită, poți să pierzi cu oricine, este un campionat dificil. Trebuie să adunăm puncte la fiecare meci de acum încolo.

Trebuie să mai lucrăm la anumite faze, un lucru negativ pentru noi, apărarea câștigă campionatul. Știam că bat pe lung. Sper să ne revenim la forma noastră”.

Campionatul e lung, trebuie să adunăm puncte și să luptăm pentru fani și pentru familia Craiovei. Nu ne pasă împotriva cui jucăm, trebuie să dăm totul și să arătăm ce putem. Takuto Oshima, mijlocaș Universitatea Craiova
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”