INDIRECTĂ SPRE OPRIȚA  Ogăraru, despre  juniorii Stelei : „Prima șansă ar trebui să vină de la echipa de seniori”
George Ogăraru. Foto: Sportpictures

INDIRECTĂ SPRE OPRIȚA Ogăraru, despre juniorii Stelei: „Prima șansă ar trebui să vină de la echipa de seniori”

  • George Ogăraru (44 de ani), antrenor-coordonator la Academia Steaua, a criticat indirect staff-ul tehnic al echipei de seniori condus de Daniel Oprița.
  • Ogăraru a evidențiat faptul că mulți juniori promițători nu au avut ocazia să evolueze la echipa mare.
„Știe cineva cât m-am zbătut?”  Fanii i-au cerut demisia, dar Opriţa  nu vrea să plece  de la Steaua
Citește și
„Știe cineva cât m-am zbătut?” Fanii i-au cerut demisia, dar Opriţa nu vrea să plece de la Steaua
Citește mai mult
„Știe cineva cât m-am zbătut?” Fanii i-au cerut demisia, dar Opriţa  nu vrea să plece de la Steaua

George Ogăraru, antrenor-coordonator la Academia Stelei, a lansat o critică indirectă la adresa staff-ului tehnic al echipei de seniori, condus de Daniel Oprița, printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Ca răspuns la mesajele primite în ultima perioadă de la foarte mulți dintre voi, vreau să clarific puțin situația copiilor care au terminat de curând junioratul la Academia Steaua.

Țin totodată să menționez faptul că, într-un scenariu «ideal» sau mai bine spus normal, prima șansă pentru juniorii unui club ar trebui să vină de la propria echipă de seniori, mai ales in contextul ultimilor ani”, a scris fostul fotbalist pe Facebook.

Juniorii lui Ogăraru, nefolosiți de Steaua

Fostul fotbalist a prezentat o listă de 14 tineri jucători promițători crescuți de Academia Steaua, care nu au avut ocazia să joace la echipa mare, oferind o aparentă săgeată către conducerea echipei de seniori.

  • Alexandru Brumă a semnat contract de profesionist in Liga a 2-a cu Câmpulung Muscelul, club la care și-a câștigat repede locul de titular. Alex, membru a naționalei U18 a României, nu a debutat la seniorii Stelei”
  • Gabriel Dumitru a semnat contract cu echipa de liga secundă Metaloglobus. Din cauza unei mici accidentări a ratat debutul in liga a 2-a deși era văzut ca titularul postului de fundaș central de către antrenorul Ianis Zicu. Gabi nu a debutat la echipa de seniori a Stelei”
  • Shehait Hussein a semnat contract de profesionist in liga a 2-a cu Afumați. Căpitanul generației 2006 a Stelei a jucat doar o repriză la echipa de seniori a clubului nostru”
  • „Pentru Hasuni, fundaș central de picior stâng, membru al naționalei U18, a insistat mult în această vară și Farul însă jucătorul a dorit să rămână in București la un club unde va căpăta cu siguranță multe minute de joc. Totodată Hasuni a ales pentru acest an să termine liceul in București și să se pregătească de BAC”
  • Răzvan Florea a semnat contract de profesionist in liga a 2-a cu Metaloglobus, echipa pentru care a jucat deja 2 meciuri dintre care unul titular. Răzvan, golgeterul ligii elitelor U16/U17, membru al naționalei U 18, a debutat în două meciuri pentru seniorii Stelei”
  • Iannis Pletea și David Dumitrescu sunt titularii postului de portar la Alexandria și Progresul Spartac, cluburi cu care au semnat contracte de profesionist. Niciunul dintre cei doi nu a debutat la echipa de seniori a Stelei”
  • „Marius Radu, un alt junior 2006 a semnat contract cu Alexandria. Mario nu a debutat la echipa de seniori a Stelei”
  • Ioniță, Popescu, Cristea, Tănăsescu sunt si ei printre cei care au spart plafonul la seniorat si au continuat activitatea fotbalistică la nivel superior”
  • „Pentru David Matei și Alin Raicu a existat și încă există interes de la cluburi importante din Superligă”
  • Marin Matei, din păcate, a ratat vara aceasta un transfer important în străinătate din cauza unei accidentării grave care a necesitat operația ligamentelor încrucișate la genunchi”
  • „«Țăranu» , titularul postului de fundaș central la naționala U18 a României, nu a debutat niciun minut la echipa de seniori a Stelei”, a notat Ogăraru pe Facebook.

Ogăraru rămâne optimist pentru juniorii crescuți la Steaua

Steaua se află într-o poziție dificilă. Echipa nu are drept de promovare în prima ligă și a fost eliminată din Cupa României încă din turul 3, după meciul Chiajna - Steaua 0-0 (4-1 d.pen.).

În ciuda problemelor, Ogăraru rămâne optimist și speră ca acești jucători să se întoarcă într-o zi la Steaua, mai puternici și pregătiți să ajute echipa să revină în Liga 1.

Academia Stelei, în doar 3 ani și jumătate, a lansat deja jucători în fotbalul profesionist și totodată a reușit să obțină rezultate notabile în competițiile de Elită organizate de FRF. Eu sper din tot sufletul ca acești copii să se întoarcă acasă într-o bună zi, mai puternici și pregătiți să ducă Steaua în Superligă George Ogăraru
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5