Medalie pentru tata Jennifer Dossey,  campioană națională  U23 la triplusalt având o banderolă în memoria părintelui
Jennifer Dossey, lângă performanța cu care a câștigat concursul de la Craiova Foto: Instagram

Medalie pentru tataJennifer Dossey, campioană națională U23 la triplusalt având o banderolă în memoria părintelui

  • Jennifer Dossey, 20 de ani, a cucerit titlul național U23 la triplusalt cu cea mai bună performanță individuală: 13,37 m. 
  • Atleta de la Rapid și VfB Stuttgart i-a dedicat victoria tatălui său, Ibrahim Dossey, fostul fotbalist stins din viață în 2008, la 36 de ani.
  • Jennifer a spus pentru GOLAZO.ro: „Din septembrie începe munca serioasă, atunci pornește «anul competițional» cu Europenele”. Competiția U23 de la Bergen, Norvegia.

Jennifer Dossey are 20 de ani și tocmai a devenit campioană națională U23 la triplusalt în weekendul trecut, la Craiova. 

„Arată bine, se simte bine, fii cea mai bună!”

Sportiva, legitimată și la VfB Stuttgart, și la Rapid București, a sărit 13,37 m, nou record individual. Cu 55 cm mai mult decât Alexia Dospin (CSM Constanța), locul 2. 

„Nu știi cum se termină” Alt răspuns de la Maccabi pentru  Elias Charalambous  prin GOLAZO.ro
Citește și
„Nu știi cum se termină”Alt răspuns de la Maccabi pentru Elias Charalambous prin GOLAZO.ro
Citește mai mult
„Nu știi cum se termină” Alt răspuns de la Maccabi pentru Elias Charalambous prin GOLAZO.ro

„Am încheiat sezonul cu un nou «personal best». Sunt motivată să muncesc mai mult pentru noul an. Arată bine, se simte bine, fii cea mai bună!”, a postat ea pe Instagram, odată cu mulțumirile pentru antrenorul Mihai Corucle și pentru cele două cluburi. 

„Din septembrie începe munca serioasă, atunci pornește «anul competițional» cu Europenele”, a spus Jennifer pentru GOLAZO.ro. 

Pe 17-20 iulie 2025, se va desfășura cea mai importantă competiție continentală U23, în orașul norvegian Bergen. 

„Brățara tatălui. Mi-a purtat noroc”

Fiica fostului portar Ibrahim Dossey, stins din viață în decembrie 2008, la doar 36 de ani, după un tragic accident rutier, i-a dedicat părintelui său această performanță. 

În una dintre fotografiile distribuite de Jennifer după succesul de la Craiova se vede o banderolă purtată în memoria lui Ibrahim. 

Imaginea postată de Jennifer cu brățara purtată pentru Ibrahim Imaginea postată de Jennifer cu brățara purtată pentru Ibrahim
Imaginea postată de Jennifer cu brățara purtată pentru Ibrahim

„Brățara tatălui. Mi-a purtat noroc”, a scris ea. 

„Ar fi mândru de mine. E tot timpul în gândurile mele”

În iunie, Jennifer a vorbit pentru GOLAZO.ro la Stuttgart. Spre finalul interviului, atleta a fost întrebată ce crede că i-ar fi transmis tatăl dacă ar fi văzut-o în sportul de performanță. 

Cred că ar fi mândru de mine. Mi-ar spune să lupt și să nu renunț niciodată, chiar dacă sunt momente în care e mai greu. Presupun că este tot timpul cu mine pe pistă și în gânduri. 

Îl simți? 

Da! În momentul în care am luat locul 6 la Ierusalim (n.r. la Europenele U20, în 2023), înainte de săritură m-am rugat și am spus cumva: „Ajută-mă, tata!”. M-a ajutat. 

Ne-a arătat apoi o poză cu ea și Ibrahim antrenându-se împreună, pe un teren din Brașov. O imagine emoționantă. 

Micuța Jennifer și Ibrahim, antrenându-se la Brașov Foto: Arhivă personală Micuța Jennifer și Ibrahim, antrenându-se la Brașov Foto: Arhivă personală
Micuța Jennifer și Ibrahim, antrenându-se la Brașov Foto: Arhivă personală
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”