Maccabi - FCSB   MM Stoica  a oferit ultimele informații din Ungaria: „Trebuie să ne calificăm”. Ce șanse are Șut să joace
Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Maccabi - FCSB MM Stoica a oferit ultimele informații din Ungaria: „Trebuie să ne calificăm”. Ce șanse are Șut să joace

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit informații importante din interiorul vestiarului de la FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel-Aviv, de la Budapesta, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
  • Partida tur, disputată în Ghencea, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
  • Mijlocașul Adrian Șut va fi apt de joc la ora partidei.

Mihai Stoica este optimist înaintea returului din Ungaria. A simțit că echipa sa a fost mai bună în tur și nu crede că israelienii și-au ridicat fundamental nivelul de joc, în doar câteva zile.

Fără emoții   Sparta Praga  s-a calificat și așteaptă câștigătoarea „dublei” Maccabi - FCSB
Citește și
Fără emoții Sparta Praga s-a calificat și așteaptă câștigătoarea „dublei” Maccabi - FCSB
Citește mai mult
Fără emoții Sparta Praga s-a calificat și așteaptă câștigătoarea „dublei” Maccabi - FCSB
  • Maccabi Tel-Aviv - FCSB este programat miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Antena 1, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

MM Stoica: „Trebuie să ne calificăm”

Oficialul roș-albaștrilor și-ar dori ca jucătorii campioanei să arate o altă față la meciul cu Maccabi, după ce au pierdut inexplicabil cu Oțelul Galați, scor 0-2 în Ghencea, în campionat, dacă vor să obțină calificarea.

Am fost mult mai buni decât adversarii noştri săptămâna trecută, i-am depășit net la toate capitolele, mai puţin pe tabelă. 

Criticile venite au avut un fundament solid, pentru că ne-am făcut de râs la meciul cu Galaţi, mai rău nu se putea. Când joci prost, trebuie să te aştepţi la replici de genul ăsta, sper ca mâine replicile să fie de altă natură.

Nu ştiu ce să zic, ştiu că mâine nu mai contează nimic din ce a fost săptămâna trecută, mâine este cel mai important meci al anului şi trebuie să ne calificăm.

(n.r. - despre jocul celor de la Maccabi) S-ar fi pus la punct, dar au suferit foarte tare la meciul tur şi nu ştiu dacă în opt zile poate să vină altă echipă. Noi trebuie să fim alţii faţă de meciul cu Galaţi”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Jucăm pe un stadion unde echipa naţională U21 a obţinut rezultate foarte bune cu Adrian Mutu selecţioner, la turneul final de aici, din Ungaria. Nu arată rău stadionul Mihai Stoica, la Prima Sport

MM Stoica: „Adrian Șut s-a antrenat normal”

Mijlocașul celor de FCSB, Adrian Șut (25 de ani), ieșit accidentat în partida tur, din Ghencea, va fi apt la ora partidei:

„Şut s-a antrenat normal şi ieri şi azi, poate să înceapă, la ora jocului o să fie 100%”.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !