Neil Lennon, supărat  E încă afectat de felul în care a fost tratat în România: „Incredibil de neprofesionist.  Știți despre cine vorbesc ”
Neil Lennon (foto: Sportpictures)

Neil Lennon, supărat E încă afectat de felul în care a fost tratat în România: „Incredibil de neprofesionist. Știți despre cine vorbesc

  • Neil Lennon (53 de ani) își dorește să revină cât mai curând în antrenorat, la o lună distanță după ce a fost demis de Rapid, din cauza rezultatelor modeste.

În 6 meciuri cu Lennon pe bancă, giuleștenii au înregistrat 5 egaluri și o înfrângere, iar Dan Șucu a ales să-l înlocuiască pe antrenorul nord-irlandez și să-l numească pe Marius Șumudică.

Rapid - U Cluj 0-2  „Șepcile roșii”  au stricat sărbătoarea lui Șumudică
Citește și
Rapid - U Cluj 0-2„Șepcile roșii” au stricat sărbătoarea lui Șumudică
Citește mai mult
Rapid - U Cluj 0-2 „Șepcile roșii” au stricat sărbătoarea lui Șumudică

Neil Lennon: „A fost incredibil de neprofesionist”

Fostul antrenor al Rapidului nu a uitat de critici și a explicat cât de rău au fost tratat atât el, cât și oamenii din staff-ul său. S-a ferit să spună direct la cine se referă.

„Voi vorbi când va fi momentul potrivit. Am fost tratați (n.r. - întreg staff-ul său) foarte prost de anumite persoane în mass-media. Știți despre cine vorbesc. A fost incredibil de neprofesionist”, a spus tehnicianul, potrivit sportpesurse.ro.

Scoțianul e nerăbdător să revină pe banca unei echipe. Întrebat dacă își dorește să antreneze din nou, Lennon a spus: „Cât mai curând posibil”.

Neil Lennon: „Nu știi niciodată unde te duce jocul”

Întrebat despre posibilitatea de a prelua banca tehnică a Scoției, antrenorul nord- irlandez a transmis că nu crede că este persoana potrivită pentru acest post.

„Nu, asta este pentru un scoțian. Eu, personal, cred că selecționerul Scoției ar trebui să fie scoțian.

Nu este ceva la care să mă gândesc cu adevărat. Nu știi niciodată unde te duce jocul. Există o mulțime de antrenori care merg din țară în țară și se bucură cu adevărat de ceea ce fac. Scoția este casa mea și o iubesc.

Antrenoratul este o meserie atât de volubilă și într-o zi ești regele, iar în următoarea ești ticălosul, așa că trebuie doar să găsești echilibrul între ele și să te bucuri de experiențe", a spus Lennon, în presa din Scoția.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”