„Vor veni și golurile” Franța e în  semifinale , dar n-a marcat din acțiune: „Suntem puternici, mai trebuie doar să înscriem”

„Vor veni și golurile”Franța e în semifinale, dar n-a marcat din acțiune: „Suntem puternici, mai trebuie doar să înscriem”

William Saliba a dorit să îi mulțumească portarului Mike Maignan, pentru intervențiile sale care au ajutat naționala Franței să nu primească gol în cele 120 de minute cu Portugalia.

Francezul s-a declarat mulțumit de forța defensivă a echipei sale și crede că formația sa va reuși să spargă gheața la capitolul goluri.

Până în semifinale, Franța nu a marcat din acțiune. Mbappe a transformat un penalty, iar celelalte două reușite au fost autogoluri.

Portugalia - Franța. Saliba, mulțumiri pentru Mike Maignan

„Nu a fost un meci ușor. Portugalia era una dintre cele mai bune echipe din turneu. Am suferit mult, dar am și avut șanse de a înscrie. Un mare mulțumesc lui Mike (Maignan) că ne-a ținut în meci. El ne salvează atunci când noi nu ne facem treaba așa cum trebuie.

Înainte de startul partidei ne spuneam că în cazul în care nu vom primi gol, vom avea 90% șanse de calificare. Din cinci meciuri jucate, în patru nu am primit gol, ceea ce arată că suntem puternici. Tot ce mai trebuie să facem acum este să înscriem, dar vor veni și golurile”, a explicat Saliba.

Portarul Mike Maignan susține că nu a avut emoții la penalty-uri.

„Sunt fericit. Am întâlnit o națională mare. Știam că va fi foarte dificil. Am fost puternici în defensivă și am reușit să îi punem în dificultate, dar am avut mentalitatea potrivită până la final. La penalty-uri nu am tremurat și asta a făcut diferența”, a completat Maignan.

Camavinga: „Mai avem două meciuri pentru a scrie istorie”

Eduardo Camavinga și Ousmane Dembele, doi dintre cei mai buni jucători ai Franței, au vorbit și ei la finalul partidei.

„Simt o emoție puternică. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai avem două meciuri pentru a scrie istorie”, a subliniat Camavinga.

„Suntem fericiți cu această victorie. Portugalia este o echipă foarte puternică, dificil de jucat. A fost o luptă și cred că am meritat această victorie la penalty-uri”, a conchis Dembele.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5