„Aici sunt banii mei” Întrebarea care l-a iritat pe Șucu :„ Responsabilitatea e a mea , am greșit, plătesc”
Dan Șucu (foto: GOLAZO.ro)

„Aici sunt banii mei”Întrebarea care l-a iritat pe Șucu :„Responsabilitatea e a mea, am greșit, plătesc”

  • Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, spune că-și asumă greșelile făcute, una dintre ele fiind aducerea lui Neil Lennon la Rapid.
  • Șucu a mai declarat că „răspunderea economică îmi aparține” și că „dacă am greșit, plătesc pentru greșelile mele și merg mai departe”.

Rapid l-a demis, marți, pe nord-irlandezul Neil Lennon și în aceeași seara a anunțat instalarea lui Marius Șumudică.

„Nu știau nimic de Lennon” Jurnalistul scoțian care l-a criticat dur pe Lennon după numirea sa  a atacat Rapidul
Citește și
„Nu știau nimic de Lennon”Jurnalistul scoțian care l-a criticat dur pe Lennon după numirea sa a atacat Rapidul
Citește mai mult
„Nu știau nimic de Lennon” Jurnalistul scoțian care l-a criticat dur pe Lennon după numirea sa a atacat Rapidul

Patronul echipei din Giulești a fost întrebat la conferința de presă în care a fost prezentat noul tehnician: „Aveți puterea să recunoașteți că aducerea lui Lennon a fost cea mai neinspirată decizie? Pentru că nu-l cunoșteați, iar el nu știa nimic despre fotbalul românesc?”.

Întrebarea a stârnit un răspuns lung din partea principalului finanțator al giuleștenilor.

Dan Șucu: „Aici sunt pe banii mei”

„Iartă-mă că-ți spun, dar, până la urmă, aici sunt pe banii mei. Din punctul meu de vedere, nu mă interesează că altcineva trebuie să răspundă.

Răspunderea economică, până la urmă, mie îmi aparține. Dacă e cineva care pierde și care vine cu bani ca să completeze ce lipsește eu sunt acela. Sunt banii mei realizati printr-o activitate economică legitimă, impozitați, coerenți, corecți”.

Dan Șucu: „Dacă am greșit, plătesc și merg mai departe. Responsabilitatea e a mea”

Șucu a ținut să sublinieze că și-a câștigat cinstit averea și a mai subliniat o dată că își asumă greșelile și nu pasează responsabilitatea pe umerii altora:

„Nu mi-am câștigat banii nici ca «pușculită» a vreunui politician, nici prin drepturi litigioase sau alte activități economice ilicite. Să ne înțelegem: țin la ce e al meu, e normal, dacă am greșit, am greșit. Plătesc pentru greșelile mele și merg mai departe. E foarte simplu.

Dar nu mă intresează, în clipa de față, să zic că dacă a venit Șumudică nu mai sunt eu responsabil. Cum adică nu mai sunt? Dar cine Dumnezeului mare e responsabil dacă lucrurile nu merg bine? Cine vine cu bani de acasă dacă lucrurile nu merg bine?

Asta e treaba mea, că tot aud că responsabilitatea e la altul. Cum adică? Nu înțeleg, despre ce vorbim aici?

Dacă-mi asum ceva, îmi asum. Dacă n-a funcționat bine, e obligația noastră să vedem mai departe ce avem de schimbat până lucrurile vor merge bine.

Am mai spus-o de o mie de ori: nu te poți aștepta la rezultate diferite când faci mereu același lucru.

O spun și o repet: noi vom merge mereu pe căi noi, alții să ne urmeze, nu să mergem noi pe căile făcute de alții și pe felul în care ei gândesc”, a spus Șucu.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”