Mbappe, schimbat Starul francez n-a prins finalul la victoria lui Real Madrid, 3-0 cu Valladolid »  Endrick , primul gol!
Federico Valverde/ Foto:Imago

Mbappe, schimbatStarul francez n-a prins finalul la victoria lui Real Madrid, 3-0 cu Valladolid » Endrick, primul gol!

  • Real Madrid a învins-o pe Valladolid, scor 3-0, în etapa #2 din La Liga.
  • Toate golurile marcate de echipa antrenată de Carlo Ancelotti au venit după pauză: Valverde ('49), Diaz ('87), respectiv Endrick ('90+6).

Cu un „Santiago Bernabeu” arhiplin ce aștepta să-l vadă la lucru pe Kylian Mbappe, Real Madrid a părut să acuze șocul pasului greșit de runda trecută, 1-1, cu Mallorca.

Real Madrid - Valladolid. Torpila lui Valverde a dat tonul

După 0-0 la pauză, Real Madrid a început mult mai hotărâtă repriza secundă, căutând să înscrie cât mai repede golul care să o pună în avantaj.

Acest lucru s-a întâmplat, în minutul 49, când Valverde a tras puternic dintr-o lovitură liberă, mingea a fost deviată de un jucător al celor de la Valladolid și a poposit în plasa porții adverse.

„Los Blancos” au căutat și golul desprinderii, dar Rodrygo, Vinicius sau chiar Mbappe au fost impreciși la finalizare.

Până la urmă, Brahim Diaz a dublat avantajul Realului, când a profitat de o greșeală în defensiva oaspeților, în minutul 87.

Endrick l-a eclipsat pe Mbappe

Intrat pe teren în minutul 86, chiar în locul lui Kylian Mbappe, Endrick (18 ani) a reușit să marcheze la debutul său pentru Real Madrid sub privirile legendei braziliene Ronaldo Nazario.

Fostul jucător al lui Palmeiras a marcat la ultima fază a meciului cu un șut pe jos, lângă bară, și a stabilit scorul final al partidei.

După această victorie, Real Madrid ajunge la 4 puncte și se pregătește pentru meciul cu Las Palmas, programat joi, 29 august, cu începere de la ora 22:30.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !