Prima victorie în deplasare  FCSB se  impune  la limită pe terenul celor de la Sepsi +35 foto
Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB/Foto:Raed Krishan- GOLAZO.ro

Prima victorie în deplasare FCSB se impune la limită pe terenul celor de la Sepsi

  • Sepsi a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în etapa #11 din Liga 1.
  • Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 16.

Echipa lui Elias Charalambous a obținut prima victorie în deplsare, din acest sezon. În urma acestui succes echipa lui Elias Charalambous urcă pe locul al 10-lea, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid și Hermannstadt.

De partea cealaltă, Sepsi este pe 13, cu 11 puncte.

Sepsi OSK - FCSB 0-1

  • A marcat: F. Tănase ('16)
  • Aproximativ 4.000 de suporteri asistă la această partidă

Final de meci! FCSB se impune la limită

Repriza secundă va fi prelungită cu minim 5 minute

Min.89- Ratare uluitoare pentru Sepsi! Coman reia din plonjon din doar câțiva metrii, dar Târnovanu are un nou reflex excelent.

Min.67- Daniel Bîrligea marchează, însă golul este anulat pentru o poziție neregulamentară la Dawa.

Min.48- La doar două minute după ce a intrat pe teren, Bîrligea își arată tehnica și șutează periculos pentru poarta lui Niczuly.

Min.46- Start în repriza secundă! Așa cum ne-am obișnuit în acest sezon, FCSB face o triplă modificare: intră Lixandru, Bîrligea și Musi, ies Alhassan, Popa și Popescu.

Min.45+2- Pauză la Sfântul Gheorghe!

Prima repriză va fi prelungită cu minim 2 minute

Min.43- O nouă șansă pentru Alimi, dar șutul său de la margine careului trece mult pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min.40- Șansă de 2-0 pentru FCSB! Octavian Popescu primește o pasă în flancul stâng, intră în interior, șutează, însă mingea se duce pe lângă poarta lui Niczuly.

Min.23- Replica celor de la Sepsi nu întârzie să apară! Haruț a fost foarte aproape să marcheze împotriva fostei sale echipe, dar Târnovanu a avut un reflex senzațional.

Min.22- Denis Ciobotariu respinge greșit o minge la marginea careului, de unde Șut își încearcă norocul, însă mingea se duce puțin pe lângă poarta lui Niczuly.

Este primul gol al lui Florin Tănase de la revenirea la FCSB

Min.16- GOOL FCSB, 0-1! Băluță centrează de pe partea dreaptă, îl găsește liber pe Tănase, care marchează cu o lovitură de cap, cu pământul.

Min.14- Alimi primește o pasă excelentă în interiorul careului, se întoarce spre poartă, dar șutează slab, permițându-i lui Târnovanu să intervină.

Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)
Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)

Galerie foto (35 imagini)

Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)
+35 Fotografii
labels.photo-gallery

Min.6- Octavian Popescu marchează, dar golul este anulat pentru o poziție neregulamentară a lui Daniel Popa.

Min.1- Start de partidă la Sfântul Gheorghe!

Ca la fiecare meci, suporterii celor de la Sepsi au cântat imnul echipei înainte de startul partidei.

Aproximativ 4.000 de suporteri asistă la această partidă. În tribune sunt destul de multe scaune goale,ar una dintre peluze este goala. Nu se vând bilete acolo.

Sepsi OSK - FCSB, echipele de start

  • Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ștefan - Haruț, M. Sota, Alimi, Oroian - Matei, M. Coman, Kallaku
    Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, A. Dumitrescu, Breij, Siger, Popsa, Neskovic, Hajdin, Oberlin, Drăghiceanu
    Antrenor: Valentin Suciu
  • FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru - Șut, Alhassan - Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu - Daniel Popa
    Rezerve: Vlad, Bîrligea, Miculescu, Ștefănescu, Lixandru, Edjouma, Baeten, Olaru, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • Stadion: „Sepsi Arena” (Sfântu Gheorghe)
  • Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești). A1: Sebastian Gheorghe (Suceava). A2: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru AVAR: Adrian Viorel Cojocaru (Galați). R1: Iulian Călin (Ștefănești).

VIDEO ȘI FOTO. Cum arată arena din Sfântu Gheorghe înainte de Sepsi - FCSB

Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)
Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)

Galerie foto (11 imagini)

Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Sepsi - FCSB, înainte de meci (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)
+11 Fotografii
labels.photo-gallery

VIDEO. Jucătorii lui Sepsi au ajuns la stadion

Sepsi a câștigat o singură victorie în ultimele opt etape și se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu 11 puncte.

De cealaltă parte, FCSB s-a concentrat pe competițiile europene și a acordat mai puțin importantă campionatului.

Calificată în faza principală din Europa League, campioana a adunat doar 10 puncte în Liga (are și o restanță), dar cu o victorie s-ar putea apropia la doar 2 puncte de CFR, echipa aflată pe locul 6, ultimul de play-off.

Valentin Suciu, avertisment pentru FCSB: „Ne dorim cele trei puncte”

Instalat în funcție după plecarea lui Bernd Storck, Valentin Suciu spune că celor de la FCSB nu le va fi ușor să plece cu toată punctele de la Sfântu Gheorghe.

„Un meci dificil! FCSB vine după o victorie mare în Europa, o felicităm pe această cale. Adversarii au un moral bun, dar asta nu înseamnă că se pot vedea deja cu punctele în buzunar. Și noi ne dorim cele trei puncte, care cântăresc foarte mult, mai ales pe teren propriu.

I-am studiat și sperăm să punem în aplicare tot ceea ce am lucrat. Capacitate avem, trebuie să se vadă o altă față, să fie mai multă unitate, mai multă dezinvoltură, mai mult curaj pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Valentin Suciu.

Elias Charalambous, despre Sepsi: „E mereu un adversar dificil, mai ales acasă”

Antrenorul campioanei a afirmat că gruparea covăsneană este o adversară de temut, în mod special atunci când joacă pe teren propriu.

„Sepsi este un adversar dificil pentru orice echipă, dar mergem acolo pentru a câștiga cele trei puncte. Pentru ca meciul frumos din Europa să conteze și mai mult pentru noi, trebuie să câștigăm și mâine.

Cred că Sepsi, la fel ca noi, dacă iei doar rezultatele din campionat poate părea că nu suntem în cea mai bună formă. Dar cred că Sepsi, acasă, cu lotul pe care îl are, este mereu un adversar dificil. Va fi un meci dificil și trebuie să fim pregătiți”, a spus Charalambous la conferința de presă.

Campioana vrea să schimbe aproape toți titularii din Europa League

Gigi Becali a anunțat că doar Chiricheș și Dawa vor rămâne în primul „11” la meciul cu Sepsi.

„Cu Sepsi, Olaru n-o să joace. Nici Bîrligea, nici Radunovic, nici Mihai Popescu, nici Lixandru, nici Miculescu, nici Ștefănescu. Schimb toată echipa! Doar Chiricheș și Dawa joacă, în rest schimb tot.

Am făcut o echipă puternică, nici nu știi cu cine să începi. Bine, cu Olaru trebuie să începi, normal. Dar acum joacă și Tănase, ai cu cine să-l schimbi și pe Olaru”, a spus Gigi Becalo la Digi Sport.

Sepsi - FCSB, detalii statistice conform lpf.ro:

  • Două succese (1-0 cu Poli Iaşi, 3-0 cu FC Botoşani), o remiză (1-1 cu Dinamo) şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de covăsneni pe teren propriu în ediţia curentă.
  • De partea cealaltă, bucureştenii sunt fără victorie pe prima scenă în deplasare din 14 aprilie 2024, 1-0 cu CFR Cluj. Au urmat afară trei rezultate de egalitate şi trei partide pierdute.
  • Sepsi OSK şi FCSB s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 22 de ori, de două ori au câştigat covăsnenii, de 13 ori s-au impus bucureştenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.
  • Primul meci a avut loc pe 1 octombrie 2017, Sepsi OSK - FCSB 0-4, goluri înscrise de Fl. Tănase (penalty), Gnohere (penalty), Ghinga - autogol şi D. Benzar.
  • Întâiul succes din contul gazdelor din această rundă s-a înregistrat pe 5 decembrie 2018, Sepsi OSK - FCSB 4-2 (antrenori Eugen Neagoe / Nicolae Dică).
  • Ultima victorie reuşită de gruparea din Sf. Gheorghe: 25 aprilie 2021, FCSB - Sepsi 1-2.
  • Cea mai recentă dispută directă din campionat: 24 aprilie 2024, Sepsi OSK - FCSB 2-2 (R. Varga, Fl. Ştefan / Fl. Coman, D. Miculescu).
  • Cele două au mai fost adversare şi în finala Cupei României 2019-2020, când roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, graţie golului izbutit de Dennis Man.
Olympiacos aduce un jucător de la EURO  Viitoarea adversară a lui FCSB în Europa League a făcut un  transfer important
Europa League
10:08
Olympiacos aduce un jucător de la EURO Viitoarea adversară a lui FCSB în Europa League a făcut un transfer important
Citește mai mult
Olympiacos aduce un jucător de la EURO  Viitoarea adversară a lui FCSB în Europa League a făcut un transfer important
Panduru, replică pentru Dorinel  Fostul mare internațional a reacționat după  declarațiile  antrenorului de la Oțelul: „Așa se face peste tot”
Liga 1
29.09
Panduru, replică pentru Dorinel Fostul mare internațional a reacționat după declarațiile antrenorului de la Oțelul: „Așa se face peste tot”
Citește mai mult
Panduru, replică pentru Dorinel Fostul mare internațional a reacționat după declarațiile antrenorului de la Oțelul: „Așa se face peste tot”
Târnovanu, certat  Prestația portarului de la FCSB, analizată: „Mă gândesc că  îi e frică ” + Nici Tavi Popescu n-a scăpat: „Are mentalitate de vedetă”
Liga 1
00:32
Târnovanu, certat Prestația portarului de la FCSB, analizată: „Mă gândesc că îi e frică” + Nici Tavi Popescu n-a scăpat: „Are mentalitate de vedetă”
Citește mai mult
Târnovanu, certat  Prestația portarului de la FCSB, analizată: „Mă gândesc că îi e frică ” + Nici Tavi Popescu n-a scăpat: „Are mentalitate de vedetă”
Pușcaș, în formă  Internaționalul român,  ,,dublă”  de senzație în Turcia
Stranieri
29.09
Pușcaș, în formă Internaționalul român, ,,dublă” de senzație în Turcia
Citește mai mult
Pușcaș, în formă Internaționalul român, ,,dublă” de senzație în Turcia
Mourinho, protest nemaivăzut Tehnicianul portughez a vrut să-l ridiculizeze pe arbitru! A văzut imediat „galben”
Campionate
29.09
Mourinho, protest nemaivăzut Tehnicianul portughez a vrut să-l ridiculizeze pe arbitru! A văzut imediat „galben”
Citește mai mult
Mourinho, protest nemaivăzut Tehnicianul portughez a vrut să-l ridiculizeze pe arbitru! A văzut imediat „galben”
Atletico - Real Madrid,  înterupt Jucătorii, trimiși la vestiare! Fanii au aruncat cu obiecte spre jucători
Campionate
00:13
Atletico - Real Madrid, înterupt Jucătorii, trimiși la vestiare! Fanii au aruncat cu obiecte spre jucători
Citește mai mult
Atletico - Real Madrid,  înterupt Jucătorii, trimiși la vestiare! Fanii au aruncat cu obiecte spre jucători
Găsit mort în camera de hotelAndrea Capone, fost jucător la Cagliari, a decedat după ce s-a lovit la cap. Avea 43 de ani
Campionate
29.09
Găsit mort în camera de hotelAndrea Capone, fost jucător la Cagliari, a decedat după ce s-a lovit la cap. Avea 43 de ani
Citește mai mult
Găsit mort în camera de hotelAndrea Capone, fost jucător la Cagliari, a decedat după ce s-a lovit la cap. Avea 43 de ani
S-a încurcat în scuze Rareș Pop, impresarul-agresor, n-a putut explica de unde avea legitimația cu Oțelul Galați
Liga 1
29.09
S-a încurcat în scuze Rareș Pop, impresarul-agresor, n-a putut explica de unde avea legitimația cu Oțelul Galați
Citește mai mult
S-a încurcat în scuze Rareș Pop, impresarul-agresor, n-a putut explica de unde avea legitimația cu Oțelul Galați