Out de la Sepsi  Prima  despărțire  după seria de 4 eșecuri consecutive
Kevin Varga/Foto:sportpictures.eu

Out de la Sepsi Prima despărțire după seria de 4 eșecuri consecutive

Învinsă în ultima etapă pe terenul Oțelului, scor 0-2, Sepsi a ajuns la patru înfrângeri consecutive în acest sezon de Liga 1.

Kevin Varga, out de la Sepsi

La doar 3 zile după înfrângerea cu Oțelul, formația din Sfântul Gheorghe a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de mijlocașul din Ungaria, Kevin Varga.

„Sepsi OSK şi Varga Kevin au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Extrema stângă, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în luna ianuarie a acestui an la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a transmis Sepsi pe rețelele sociale.

550.000 de euro
este cota lui Kevin Varga, potrivit Transfermarkt

Dioszegi anunțase schimbări la echipă

La câteva ore după eșecul suferit de Sepsi la Galați, al patrulea la rând în Liga 1, finanțatorul Laszlo Dioszegi a răbufnit într-un mesaj-manifest pe rețelele de socializare.

În postarea online, Dioszegi a lăsat de înțeles că pregătește schimbări atât pe banca echipei, dar și la club.

„Este 4 dimineața, nu pot să visez, deși cred că unii dintre voi dormiți după ce ați comentat eșecul suferit ieri. Da, pot să îmi mulțumesc pentru faptul că în 2011 am ales să vin la acest club, căruia i-am dedicat cea mai mare parte a vieții.

În toate împrejurările m-am luptat chiar și cu prietenii pentru să fac tot ce este mai bun pentru această echipă. Clubul este cel mai important! Un lucru este însă sigur, lucrurile nu mai pot continua așa, va costa cât costă!

Nimeni nu este mai presus la această echipă, cât timp sunt eu aici! Încetul cu încetul, toată munca depusă în 13 ani se prăbușește. Astfel, voi purta o discuție cu toți cei care mă vor ajuta să iau cea mai bună decizie.

Adevărații fani vor înțelege decizia, însă vor fi și unii care nu vor accepta. OSK mai presus de orice!”, a scris Laszlo Dioszegi pe pagina de Facebook.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”