I-a plătit-o cu aur Simone Biles, replică dură pentru fosta colegă: „Lipsite de talent, leneșe,  campioane olimpice ”
Skinner și Biles (sursă foto: imago)

I-a plătit-o cu aurSimone Biles, replică dură pentru fosta colegă: „Lipsite de talent, leneșe, campioane olimpice

  • Simone Biles (27 de ani) i-a dat o replică dură fostei gimnaste MyKayla Skinner (27 de ani), după ce echipa SUA a cucerit aurul olimpic în proba pe echipe.
  • Fostă componentă a echipei SUA a declarat înaintea Jocurilor Olimpice că Biles și compania „nu muncesc suficient de mult”.

Echipa feminină de gimnastică a Statelor Unite ale Americii, formată din Simone Biles, Suni Lee, Jordan Chiles, Jade Carey și Hezly Rivera, a cucerit aurul olimpic pe echipe. Medalia de argint a revenit Italiei, iar bronzul a fost cucerit de Brazilia.

Cristian Geambașu   Imaginați-vă  ce a ieșit
Citește și
Cristian Geambașu Imaginați-vă ce a ieșit
Citește mai mult
Cristian Geambașu Imaginați-vă ce a ieșit

Simone Biles nu uită și nu iartă

Imediat după ce Statele Unite au cucerit aurul olimpic pe echipe, Simone Biles a postat pe Instagram mesajul „lipsite de talent, leneșe, campioane olimpice”.

Textul făcea trimitere la o declarație a fostei gimnaste MyKayla Skinner, care înainte de startul Jocurilor Olimpice a făcut o declarație care a pus pe jar lumea gimnasticii americane.

Skinner a declarat că Biles și fetele din echipa de gimnastică „nu muncesc suficient de mult”, afirmație pentru care și-a cerut scuze ulterior.

Biles nu a uitat însă cuvintele fostei colege și i-a dat replica după ce Statele Unite au câștigat pentru a patra oară titlul olimpic.

  • 5 medalii olimpice are în palmares Simone Biles, patru la Rio de Janeiro și una la Paris
  • o medalie de argint a cucerit MyKayla Skinner, la JO de la Tokyo

Echipa Statelor Unite ale Americii a cucerit la Paris cea de-a 20-a medalie de aur din istorie. Simone Biles s-a aflat și în echipa care a cucerit titlul olimpic la Tokyo.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”