Vinicius, încotro?   Real Madrid  a fost anunțată de impresari că brazilianul nu își va prelungi contractul
Vinicius în meciul cu Valladolid/ Foto:Imago

Vinicius, încotro? Real Madrid a fost anunțată de impresari că brazilianul nu își va prelungi contractul

  • Vinicius Jr (24 de ani) ar putea să plece de la Real Madrid la finalul contractului.
  • Impresarii săi au anunțat deja campioana Europei că fotbalistul nu e dispus să-și prelungească angajamentul.

Vinicius tocmai a avut o ofertă astronomică din partea campioanei Arabiei. Al-Hilal a vrut să-l convingă pe brazilian cu un contract în valoare de un miliard de euro.

Vinicius Jr. nu vrea să își prelungească înțelegerea cu Real Madrid

Dar, conform Mundo Deportivo, Vinicius ar fi refuzat oferta uriașă de la Al Hilal, motivând că nu vrea să rateze Balonul de Aur. Brazilianul se numără printre favoriții la câștigarea Balonului de Aur în acest an și șansele sale ar scădea în cazul unei plecări în Arabia.

Aceeași sursă a notat că agenții brazilianului i-ar fi anunțat pe oficialii clubului de pe „Santiago Bernabeu” că nu își va mai prelungi contractul scadent în vara lui 2027.

Deși mai sunt 3 ani până la eventuala plecare a lui Vini, anunțul lui îi pune deja în gardă pe șefii lui Real.

180.000.000 de milioane
este cota lui Vinicius, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Probleme în paradis?

Madrilenii și-au întărit semnificativ ofensiva, parcă pentru a fi pregătiți în cazul unei plecări a lui Vini jr.

Brazilianul a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului în ultimele sezoane, preluând statutul de MVP după epocile Cristiano Ronaldo și Benzema.

Din acest sezon, Real Madrid se poate baza în față și pe Mbappe, și pe Endrick. Primul, un fotbalist cu o cotă de popularitate uriașă. Al doilea, un puști cu calități extraordinare.

Și ambii pot aspira la statutul de viitor lider al Realului, atât din punct de vedere fotbalistic, cât și din perspectiva influenței în vestiar sau a popularității printre suporteri.

Vinicius, încotro?   Real Madrid  a fost anunțată de impresari că brazilianul nu își va prelungi contractul Vinicius, încotro?   Real Madrid  a fost anunțată de impresari că brazilianul nu își va prelungi contractul

Vinicius Jr., pe urmele lui Messi

Anul acesta, Vincius jr. a marcat pentru a doua oară consecutiv într-o finală de UEFA Champions League. În 2019, brazilianul înscrisese singurul gol al finalei câștigate de Real Madrid cu Liverpool.

Messi și Vinicius jr. sunt singurii jucătorii care au marcat cel puțin un gol în finale de Champions League până să împlinească vârsta de 24 de ani.

„balon de aur” Ilie Dumitrescu, despre  cel mai în formă  fotbalist
Citește și
„balon de aur”Ilie Dumitrescu, despre cel mai în formă fotbalist
Citește mai mult
„balon de aur” Ilie Dumitrescu, despre cel mai în formă fotbalist

Curiozități despre Vinicius jr

Până să facă spectacol pe marile arene, Vinicius jr. a jucat fotbal în sală timp de 3 ani, în perioada 2007-2010.

Evoluțiile remarcabile ale puștiului au atras atenția celor de la Flamengo, care ar fi vrut să îl mai lase un an la futsal din cauza vârstei.

În momentul legitimării la Flamengo, Vinicius Jr. a fost trecut în fișele oficiale ale clubului pe postul de fundaș stânga.

45 de milioane de euro
este suma plătită de Real Madrid celor de la Flamengo pentru Vinicius
Condamnaţi Trei fani Valencia, pedepsiți pentru  insultele rasiste  adresate lui Vinicius Jr.
Citește și
CondamnaţiTrei fani Valencia, pedepsiți pentru insultele rasiste adresate lui Vinicius Jr.
Citește mai mult
Condamnaţi Trei fani Valencia, pedepsiți pentru insultele rasiste adresate lui Vinicius Jr.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5