„Fanii sunt nebuni”  Mesajul lui Albion Rrahmani înaintea meciului cu  România : „Vrem revanșa” +23 foto
Albion Rrahmani vs România, în preliminariile EURO 2024. Foto: Sport Pictures

„Fanii sunt nebuni” Mesajul lui Albion Rrahmani înaintea meciului cu România: „Vrem revanșa”

  • Albion Rrahmani (24 de ani) se așteaptă la un meci „de foc” împotriva României, ținând cont de atmosfera creată de fanii din Kosovo, în meciurile de pe teren propriu.
  • Duelul dintre Kosovo și România, din Liga Națiunilor, se vede în format liveText pe GOLAZO.ro și în direct pe Antena 1, cu începere de la ora 21:45.

Fostul golgheter din Liga 1 a părăsit-o pe Rapid în această vară și a ajuns la Sparta Praga în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Rrahmani a apucat să joace în două meciuri pentru Sparta și a înscris de fiecare dată, cu Malmo (play-off Liga Campionilor) și cu Hradec Kralove (etapa #7 din campionatul Cehiei).

„Își asumă”  Ilie Dumitrescu a analizat  convocarea  lui Ianis Hagi la echipa națională: „Este o favoare extraordinară pe care i-o face”
Citește și
„Își asumă” Ilie Dumitrescu a analizat convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională: „Este o favoare extraordinară pe care i-o face”
Citește mai mult
„Își asumă”  Ilie Dumitrescu a analizat convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională: „Este o favoare extraordinară pe care i-o face”

Albion Rrahmai se așteaptă la un meci „de foc”

Atacantul kosovar speră să-și continue forma bună la echipa națională. Rrahmani a amintit de ultimul meci jucat de cele două echipe și câștigat de România, scor 2-0, și a declarat că vrea revanșa pentru acel eșec.

„Va fi un meci bun. Pe stadionul acesta ies mereu flăcări, fanii sunt nebuni, dar e susțin. Vrem revanșa, desigur.

Îl știu pe Mircea Lucescu de când era la Dinamo Kiev, am auzit de el. Cred că este un antrenor bun, dar vom vedea la meci”, a declarat Rrahmani, conform as.ro

Antrenament Kosovo (5).jpg
Antrenament Kosovo (5).jpg

Galerie foto (23 imagini)

Antrenament Kosovo (1).jpg Antrenament Kosovo (2).jpg Antrenament Kosovo (3).jpg Antrenament Kosovo (4).jpg Antrenament Kosovo (5).jpg
+23 Fotografii
labels.photo-gallery

Kosovo - România e sold-out!

Federația kosovară de Fotbal a anunțat, marți după masă, că a vândut toate biletele. Așadar, vor fi peste 12.000 de fani pe „Fadil Vokrri”, arenă cu o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri.

Pe grupurile de social media ale „Dardanet” deja circulă mesaje de „înrolare” pentru a susține naționala lui Foda.

Ultrașii kosovari au intrat în posesia biletelor, le-au trimis către liderii regionali, iar cei doritori au la dispoziție numerele de telefon pentru a-i contacta. Iar mesajele sunt cât se poate de pozitive.

Meciul contra României e unul special pentru gazde, care nu uită cele întâmplate la București, când partida s-a întrerupt și n-a fost departe de a fi abandonată. 

Kosovarii nu uită

Meciurile Kosovo - România și România - Kosovo din preliminariile Euro au fost presărate cu momnte tensionate, de fiecare dată cu suporterii români în prim-plan.

Între fanii tricolorilor și suporterii sârbi există o mai veche prietenie, iar de fiecare dată  la meciurile cu Kosovo ținta capătă conotațiile politice, care își au istoricul din conflictul de pe axa Pristina - Belgrad. 

Programul României în Liga Națiunilor

  • 6 septembrie 2024, 21:45: Kosovo – România
  • 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania
  • 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”