„E jenant”   Căpitanul statului Kosovo,  bulversat  după eșecul contra României: „Inexplicabil” +51 foto
Amir Rrahmani în duel cu Dennis Man/Foto:GOLAZO.ro

„E jenant” Căpitanul statului Kosovo, bulversat după eșecul contra României: „Inexplicabil”

  • Amir Rrahmani (30 de ani), căpitanul celor din Kosovo, a fost singurul jucător care a vorbit din tabăra gazdelor, după eșecul cu România, scor 0-3, din Liga Națiunilor.
  • Golurile „tricolorilor” au fost marcate de: Dennis Man (40'), Răzvan Marin (51', penalty) și Denis Drăguș (82')

Naționala României a intrat într-o nouă eră odată cu revenirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică. Într-o atmosferă ostila la Priștina, „tricolorii” nu au avut emoții si-au învins clar Kosovo la debutul în Liga Națiunilor.

Au aruncat prosopul  Presa din Kosovo:  „Speranțe înainte, disperare după”  + jucătorii lui Foda, huiduiți de ultrași
Citește și
Au aruncat prosopul Presa din Kosovo: „Speranțe înainte, disperare după” + jucătorii lui Foda, huiduiți de ultrași
Citește mai mult
Au aruncat prosopul  Presa din Kosovo: „Speranțe înainte, disperare după” + jucătorii lui Foda, huiduiți de ultrași

Amir Rrahmani: „Rezultatul este inexplicabil”

La finalul partidei, căpitanul statului Kosovo a catalogat prestația echipei sale contra României drept unul „jenant”.

De asemenea, fundașul legitimat la Napoli a declarat că nu poate să înțeleagă cum naționala țării sale nu a reușit să marcheze în meciurile disputate împotriva „tricolorilor”.

0-3 acasă e jenant. Nu am vorbit nici eu în vestiar, nimeni nu se aștepta la asta. Să nu credeți că pentru noi este ușor, ne doare. Toți ne doream să reușim ceva măreț azi.

În calitate de căpitan, îmi asum responsabilitatea pentru eșec. Nu se poate să pierdem cu 0-3. La cum am jucat pe teren, rezultatul este inexplicabil.

Avem jucători care pot face diferența, însă ne-a lipsit golul. Tot nu pot să pricep cum am pierdut la o asemenea diferență.

În trei meciuri cu România nu am reușit să marcăm niciun gol. Trebuie să vedem care e problema. Sunt schimbări în echipa noastră, apar jucători noi, iar acest lucru produce un efect, mai ales din punct de vedere al integrării”, a spus Amir Rrahmani, potrivit koha.net.

Selecţionerul Franco Foda nu s-a prezentatla conferinţa de presă şi la flash-interviuri, scrie presa locală.

  • În meciul următor din Liga Națiunilor, Kosovo se va deplasa în Cipru, în timp ce România va primi pe teren propriu vizita Lituaniei.
Kosovo - Romania (5).jpg
Kosovo - Romania (5).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

Programul României în Liga Națiunilor:

  • Kosovo – România 0-3
  • Luni, 9 septembrie 2024, 21:45: România – Lituania
  • Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru – România
  • Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania – România
  • Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România – Kosovo
  • Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România – Cipru
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui  Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu: „M-a ajutat cel mai mult”
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”