Marius Șumudică anunță decizii drastice  Rapid va întâlni Unirea Slobozia, iar antrenorul avertizează: „ Vor fi schimbări ”
Marius Șumudică/Foto:GOLAZO.ro

Marius Șumudică anunță decizii drastice Rapid va întâlni Unirea Slobozia, iar antrenorul avertizează: „Vor fi schimbări

  • Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului, a anunțat schimbări în primul „11” pentru meciul cu Unirea Slobozia, din etapa #10 a Ligii 1.
  • Unirea Slobozia- Rapid se vede în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, luni, 23 septembrie, cu începere de la ora 21:00.
Rapid duce „lipsă de încredere”   Mattias Kait  laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Citește și
Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Citește mai mult
Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”

Rapid a pierdut în Giulești, 0-2 cu U Cluj, într-un meci în care Șumudică spera să obțină prima victorie pe teren propriu de la revenire.

Marius Șumudică: „Cu siguranță vor fi schimbări”

Antrenorul Rapidului anunță că va lua măsuri din etapa următoare și a transmis că cine vrea să joace trebuie să o facă cu sufletul și inima pentru Rapid.

Cu siguranță vor fi schimbări, asta e. Cine merită trebuie să joace cu sufletul și inima. Accept orice, dar lipsă de implicare și de atitudine nu pot să accept, vreau să văd datele fizice, dacă e neputință sau altceva.

Nu pot controla să faci un fault tactic, să-l lași pe Chipciu să urce 50 de metri. E strigător la cer, dar oricum e târziu să vorbim acum.

Am văzut 6-7 pase de doi metri date afară, asta nu pot antrena eu. Să nu vezi pic de dorință? Asta nu se poate. Mă așteptam la mai mult de la unii jucători. Am pierdut la modul de interpretare al jocului”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă

Marius Șumudică: „Nu accept niciun rabat de la nimeni”

Mai mult decât atât, antrenorul Rapidului le-a transmis un mesaj clar jucătorilor.

„Dacă cineva nu suferă pentru clubul ăsta și i-au găsit pe domnul Șucu și domnul Angelescu să le bage la ora 12 banii în cont… Le spun tuturor, cu mine nu e loc de așa ceva, cu orice risc!

Nu am venit la Rapid ca să mă îmbogățesc, eu iubesc acest club. Dragostea pentru Rapid mă face să iau cele mai drastice decizii. Nu accept niciun rabat de la nimeni, pentru că primul judecat sunt eu, mereu e antrenorul”.

VIDEO. RAPID - U CLUJ: momentul care a decis meciul din Giulești

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5