„M-a durut”  Nicolae Dică, mesaj pentru suporterii lui  FC Argeș : „Fata mea a plâns toată repriza”

„M-a durut” Nicolae Dică, mesaj pentru suporterii lui FC Argeș: „Fata mea a plâns toată repriza”

  • Nicolae Dică (44 de ani), antrenorul celor de la FC Argeș, a avut un discurs sensibil, cu privire la familia sa, care suferă din cauza carierei lui și a comportamentului suporterilor

Cu gândul la revenirea în Liga 1, FC Argeș nu are parte de startul dorit de campionat.

Piteștenii au pierdut în ultimele două etape de campionat cu FC Bihor și Csikszereda, cu același scor, 0-1, și se află pe locul 14, cu 4 puncte.

„Eternă speranță”  Nicolae Dică e  criticat  de sponsorul principal al echipei: „N-a dovedit absolut nimic”
Citește și
„Eternă speranță” Nicolae Dică e criticat de sponsorul principal al echipei: „N-a dovedit absolut nimic”
Citește mai mult
„Eternă speranță” Nicolae Dică e criticat de sponsorul principal al echipei: „N-a dovedit absolut nimic”

Nicolae Dică: „Schimbam două autobuze să vin la antrenament”

Contestat aspru de suporteri după rezultatele din ultimul timp, Nicolae Dică a ținut să le răspundă și să le povestească ce sacrificii făcea pe vremea când era junior al clubului.

„Ce pot să le spun e că antrenorul echipei FC Argeș e Nicolae Dică, omul care de la 10 ani și-a petrecut junioratul la FC Argeș, a debutat la echipa mare FC Argeș.

Schimbam două autobuze să vin la antrenament și mai mergeam 10-15 minute pe jos ca să ajung fotbalist la FC Argeș.

Este clar că iubesc acest club, îmi doresc enorm să facem performanță. Aș vrea ca lumea să aibă răbdare, nu cu mine, ci cu această echipă, pentru că încercăm să formăm o echipă, un grup, să le arătăm ce înseamnă spiritul lui FC Argeș.

Îmi doresc din tot sufletul ca echipa să-și îndeplinească obiectivele și să ajungă în prima ligă.

Dar Nicolae Dică singur nu poate face… Jucătorii singuri, nici ei nu pot face… Conducerea singură nu poate face… Suporterii singuri nu pot face. Doar împreună putem promova echipa”, a declarat Nicolae Dică pentru jurnaluldearges.ro.

Nicolae Dică: „Aici m-a durut cel mai tare”

Tehnicianul alb-violeților a transmis că fiica lui este foarte afectată în momentul în care tatăl ei este criticat și înjurat de suporteri.

„La meciul cu Miercurea Ciuc au venit în tribune soția și fata mea. În a doua parte, fata mea a plâns toată repriza. Mi-a spus soția după meci.

Acasă, am întrebat-o pe fată de ce a plâns, de ce se consumă, că astea sunt problemele mele…

Copilul mi-a spus că era supărată, necăjită «că nu dați gol. Dar cel mai rău, tati, eram supărată că toată lumea din jurul meu te înjura, vorbeau foarte urât despre tine, iar mami nu m-a lăsat să le spun cine sunt».

Aici m-a durut cel mai mult, să știți. Oamenii care vin la meci ar trebui să înțeleagă că în tribună jucătorii au soții, au copii, au părinți, au bunici, care pot fi pe lângă ei, care vin să-i susțină.

Și cred că o vorbă bună ar fi mai importantă decât o înjurătură. O încurajare, o bătaie din palme ar fi mai importante pentru acești jucători”, a mai spus Nicolae Dică.

Joi, FC Argeș a reușit să obțină calificarea în grupele Cupei României, după ce a învins deținătoarea trofeului, Corvinul Hunedoara, scor 2-0.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5