Revoltată   Simona Halep iese la atac după  cazul Sinner : „Am trecut prin infern! Chiar s-a tratat diferit”
Simona Halep

Revoltată Simona Halep iese la atac după cazul Sinner: „Am trecut prin infern! Chiar s-a tratat diferit”

  • Simona Halep se simte nedreptățită după ce a urmărit cazul Sinner și a văzut cum a fost tratat acesta în dosarul de dopaj 
  • Sportiva noastră cere egalitate, indiferent de locul din clasament, și descrie perioada în care a lipsit din circuit ca pe un “infern”

Simona Halep a fost întrebată la conferința de presă pentru turneul WTA de la București și despre cazul de dopaj în care a fost implicat Jannik Sinner, sportiv prins cu o substanță ilegală în corp în luna martie. În două rânduri. 

SE ÎNTOARCE PE TEREN!   Simona Halep  a anunțat când e gata să joace iar și a decis turneul: „Ăsta e planul”
Citește și
SE ÎNTOARCE PE TEREN! Simona Halep a anunțat când e gata să joace iar și a decis turneul: „Ăsta e planul”
Citește mai mult
SE ÎNTOARCE PE TEREN!  Simona Halep a anunțat când e gata să joace iar și a decis turneul: „Ăsta e planul”

Sportiva noastră recunoaște că a simțit că WADA a tratat diferit cazurile, Sinner fiind lăsat să joace în perioada în care a fost judecat, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul ei.

Liderul ATP a continuat să joace, în timp ce Simona a fost obligată să-și stopeze cariera. 

Simona Halep: „Modul de judecată a fost diferit”

“Nu că simt, chiar s-a tratat diferit cazul meu, față de cel al lui Sinner. Toată lumea a văzut asta. N-am nimic cu Sinner-jucătorul, chiar cred că poate fi o contaminare. Am trecut prin asta, știu cât de greu este. Și de urât!

Dar modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect nici față de mine, nici față de ceilalți sportivi care au trecut prin acest infern. Eu și alți colegi. Că am fost 3-4 în aceeași situație.

Sper ca pe viitor să se judece la fel, pentru că indiferent dacă ești numărul 1 sau 200, trebuie să fii tratat la fel în această situație”, a zis Simona Halep. 

Nu cunosc situația lui Sinner, dar am vorbit cu niște prieteni care o cunosc mult mai bine. Și se pare că e foarte adevărat. Dacă Sinner ar fi băut acest produs, și o linguriță, sau l-ar fi injectat, avea mult mai mult decât 0,00 sau cât a avut el. Există o diferență între treburi. Pentru mine, treaba cea mai importantă este excepția pe care o au unii sportivi Ion Țiriac
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”