Bjorn Borg: Federer este cel mai bun jucator din toate timpurile

Bjorn Borg: Federer este cel mai bun jucator din toate timpurile

Suedezul Bjorn Borg (castigator de cinci ori la Wimbledon) il lauda pe Nadal si apreciaza efortul depus de acesta pentru a reveni in fruntea tenisului mondial. Cand vine vorba de cel mai bun jucator din istoria tenisului, Borg este sigur si hotarat pe raspunsul sau: Roger Federer.

Roger FedererFoto: Reuters

"Nadal trebuie apreciat pentru tot ceea ce ofera tenisului. Este un jucator fantastic, capabil de multe lucruri bune. La nivel de concentrare este absolut deosebit. Din punctul meu de vedere, Roger Federer este insa cel mai bun jucator din toate timpurile. Un sportiv complet", a declarat Bjorn Borg.

In 24 de ani, o luna si o zi (varsta lui Nadal in momentul castigarii Wimbledonului) doar Borg a reusit sa castige mai multe turnee de Grand Slam decat Rafael Nadal, suedezul impunandu-se in noua, fata de doar opt ale ibericului.

De-a lungul timpului, Bjorn Borg a castigat de cinci ori Wimbledon-ul si de cinci ori Roland Garros-ul, suedezul fiind numarul unu mondial pe 23 august 1977.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”