Interes Hagi poate vinde  marele talent  al Farului: „Vine pentru el la Ovidiu” + de ce a picat transferul la Porto 
Dina Grameni. Foto: Sportpictures

InteresHagi poate vinde marele talent al Farului: „Vine pentru el la Ovidiu” + de ce a picat transferul la Porto

  • Impresarul Florin Manea anunţă că Gică Hagi este aproape de a mai vinde un jucător de la Farul.
  • Agentul susține că un director sportiv din Italia îl va urmări pe Constantin Grameni (21 de ani) la meciul cu Hermannstadt.
  • Farul - Hermannstadt se joacă luni, 19 august, de la ora 22:00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.
CALDE ȘI RECI  FCSB,  fără un om important  cu Sparta Praga + două vești bune pentru campionat
Citește și
CALDE ȘI RECI FCSB, fără un om important cu Sparta Praga + două vești bune pentru campionat
Citește mai mult
CALDE ȘI RECI FCSB, fără un om important cu Sparta Praga + două vești bune pentru campionat

Gică Hagi ar fi aproape de o înțelegere pentru vânzarea lui Constantin Grameni, unul dintre cei mai promițători jucători ai Farului.

Directorul sportiv al unui club italian ar urma să fie prezent la următorul meci al constănțenilor, pentru a-l urmări pe mijlocaş.

Am ceva din Italia pentru Grameni, o să vină cineva să-l vadă. Dacă-l duc în Italia, sigur ajunge în Serie A sau în Serie B, la o echipă care se bate pentru promovare.

Vine directorul sportiv al echipei la meciul următor al Farului”, spus Florin Manea, impresar român, potrivit prosport.ro.

Grameni putea să ajungă în Portugalia

Impresarul a declarat că Grameni putea ajunge la Porto, dar oferta financiară nu a fost pe placul lui Hagi.

A fost o ofertă de la Porto pentru el, dar financiar nu era extraordinară. Era un împrumut cu opțiune de cumpărare. Încercăm să aducem o ofertă pe placul lui Gică Hagi. Am primit o scrisoare de interes în urmă cu o lună din Abu Dhabi, dar atât, oferta n-a mai ajuns la Farul Florin Manea, potrivit prosport.ro

În actualul sezon, Grameni a reușit o pasă decisivă în cele cinci meciuri disputate pentru Farul și are în palmares un titlu de campion cu echipa de la malul mării.

  • 135 de meciuri a jucat Grameni sub cârma lui Gică Hagi
  • 10 goluri și 9 pase de gol a oferit Constantin Grameni în perioada petrecută la Farul
2 milioane de euro
este cota de piață a lui Constantin Grameni, potrivit transfermarkt.com

Farul, echipă antrenată și condusă de Gică Hagi, ocupă momentan locul 14 în Liga 1, cu doar patru puncte obținute după primele cinci etape ale sezonului.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5