FC Hermannstadt i-a reziliat contractul antrenorului Costel Enache

FC Hermannstadt i-a reziliat contractul antrenorului Costel Enache

​FC Hermannstadt a anunțat, luni, despărțirea amiabilă de antrenorul Constantin Enache, cel care a preluat echipa la începutul sezonului și a lăsat-o pe locul 12, după 11 etape, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A.F.C. Hermannstadt a reziliat astăzi în condiții amiabile contractul cu antrenorul Constantin Enache! Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește încă o dată pentru tot binele făcut echipei și pentru performanța de a califica pe A.F.C. Hermannstadt în optimile de finală ale Cupei României. Sub conducerea tehnicianului în vârstă de 46 de ani, echipa sibiană a strâns 10 puncte în 11 etape și se situează pe locul 12 în Liga I după 3 victorii, un egal și 7 înfrângeri. În zilele următoare, A.F.C. Hermannstadt va anunța oficial numirea unui nou antrenor și ce schimbări vor interveni în cadrul staffului. Mult succes în carieră, Costel Enache!", se arată în comunicatul emis de club.

De altfel, Enache a anunțat încă de sâmbătă, după meciul cu FC Botoșani, scor 0-1, că intenționează să demisioneze: "O dezamăgire, nu am reuşit să ne apropiem de obiectiv. Nu ar fi trebuit să pierdem azi, dar oricum în ultima vreme am jucat anost. Lucrurile nu pot continua aşa, nu am fost inspirat, nu am putut să-i motivez pe jucătorii mei, chiar dacă am muncit bine la antrenamente, nu am găsit soluţii pentru jocuri. De aceea, vă anunţ că e ultimul meu meci la Hermannstadt", a spus Enache.

Costel Enache s-a despărţit de Astra în vară şi a preluat-o pe Hermannstadt, echipă rămasă fără antrenor după plecarea lui Vasile Miriuţă în Ungaria, la Kisvarda. Pe banca sibienilor, Enache a înregistrat trei victorii, un rezultat de egalitate şi şapte înfrângeri.

Antrenorul din Piatra Neamţ o lasă pe Hermannstadt pe locul 11 și calificată în optimile de finală ale Cupei României. În cariera sa, acesta a mai pregătit formațiile Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Iaşi, Dunărea Galaţi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu. În plus, tehnicianul a fost selecţioner al reprezentativelor U18 şi U19 ale României.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”