VIDEO Australian Open: Serena Williams, eliminată dramatic de Karolina Pliskova, deși a condus cu 5-1 în decisiv și a avut patru mingi  de meci

VIDEO Australian Open: Serena Williams, eliminată dramatic de Karolina Pliskova, deși a condus cu 5-1 în decisiv și a avut patru mingi de meci

Serena Williams a avut parte de un adevărat thriller împotriva Karolinei Pliskova, americanca fiind eliminată în sferturile de la Australian Open deși a condus cu 5-1 în setul decisiv și a avut patru mingi de meci!

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

Serena și Karolina au reușit un meci memorabil, unic prin desfășurarea de care a avut parte. Primul set i-a revenit Karolinei, un singur break făcând diferența, scor 6-4 (Serena și-a cedat serviciul la scorul de 1-1).

Manșa a doua a avut parte de un alt scenariu, cele două jucătoare arătând mai multe slăbiciuni în spatele serviciului. Serena a cedat încă un game în care s-a aflat la "lansare", însă a câștigat setul după ce a bifat două break-uri (6-4).

Decisivul a avut parte de o desfășurarea halucinantă: Serena a fost mai prezentă în joc, iar agresivitatea a adus-o în situația de a se desprinde la scorul de 5-1. Aflată la un singur game distanță de calificarea în semifinale, americanca și-a permis luxul de a rata o minge de meci. Până la urma Karolina a făcut break-ul, iar tabela s-a modificat la 5-2. Așa, și, ce mare lucru? Am fi putut să spunem fără urmă de regret.

Scăpată dintr-un moment dificil, Karolina a dat semne de revenire, iar pas cu pas ea s-a apropiat până la 5-4.

Serena avea însă de parte ei serviciul și șansa de a închide la "ultima strigare" partida de pe Rod Laver Arena. Americanca a început bine game-ul, s-a desprins la 40-15 și și-a mai trecut în statistică două mingi de meci. Nici acestea nu au fost fructificate.

A mai urmat și o a patra șansă de meci, însă nici de această data Serena nu a găsit puterea necesară să pună capăt disputei. Game-ul i-a revenit în cele din urmă Karolinei, marele merit al acesteia fiind în primul rând că a crezut până la capăt în șansa ei.

Pliskova nu a mai cedat niciun game, iar decisivul i-a revenit cu 7-5, după ce a fructificat a treia minge de meci pe care a avut-o.

După două ore și 10 minute, Karolina Pliskova a învins-o pe Serena Williams, scor 6-4, 4-6, 7-5, după ce a fost condusă cu 5-1 în decisiv și a salvat patru mingi de meci!

"Este cea mai mare revenire pe care am reușit-o în cariera mea", a precizat Karolina Pliskova la finalul partidei cu Serena Williams.

Statistica partidei Serena Williams vs Karolina Pliskova:

Ași: 12-9

Duble greșeli. 4-0

Puncte câștigate cu primul serviciu: 64% (41/64) - 68% (52/77)

Puncte câștigate cu al doilea serviciu: 45% (16/35) - 38% (8/21)

Puncte de break câștigate: 50% (4/8) - 45% (5/11)

Puncte câștigate la fileu: 76% (13/17) - 67% (2/3)

Lovituri câștigătoare: 54-32

Retururi direct câștigătoare: 9-2

Erori neforțate: 37-15

Total puncte câștigate: 95-102

Cel mai rapid serviciu: 189 km/h - 182 km/h

Media vitezei pe primul serviciu: 164 km /h - 164 km/h

Media vitezei pe al doilea serviciu: 145 km/h - 130 km/h

Durată meci: 2h 10 min.

Program semifinale:

Karolina Pliskova (7) vs Naomi Osaka (4)

Petra Kvitova (8) vs Danielle Collins.

Cum au reacționat cei din loja Karolinei Pliskova la finalul disputei:

Momentul în care Serena Williams părăsește Rod Laver Arena:

Aici poți urmări un rezumat al partidei Karolina Pliskova vs Serena Williams:

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5