Surpriza lui Lucescu Motivul pentru care  Târnovanu  ar fi ajuns titular cu Lituania
Ștefan Târnovanu. Foto: Sport Pictures

Surpriza lui LucescuMotivul pentru care Târnovanu ar fi ajuns titular cu Lituania

  • ROMÂNIA - LITUANIA. Selecționerul Mircea Lucescu (79 de ani) l-a titularizat pe Ștefan Târnovanu (24 de ani), portarul FCSB, care bifează doar a doua prezență între buturile naționalei.

Florin Niță (37 de ani) a apărat poarta naționalei la EURO 2024 și a fost titular și în meciul din Kosovo, însă Lucescu a anunțat că va folosi și alți jucători la partida cu Lituania.

ROMÂNIA - LITUANIA. Ștefan Târnovanu e titular

Convocat pentru a 21-a oară la prima reprezentativă a României, Târnovanu a mai apărat o singură dată. Se întâmpla în noiembrie 2022, la victoria din amicalul cu Moldova, scor 5-0.

Il Luce ar fi luat această decizie în încercarea de a realiza schimbul de generații în cadrul echipei naționale, potrivit Fanatik.

Selecționerul consideră că Târnovanu va apăra poarta naționalei în următorii ani și încearcă astfel să-i dea cât mai multe minute fotbalistului de la FCSB. În timp ce Florin Niță va avea 39 de ani la turneul final din 2026.

Ștefan Târnovanu a făcut parte din lotul României și la Campionatul European din Germania, însă Edi Iordănescu l-a lăsat de fiecare dată pe banca de rezerve.

120 de meciuri
a adunat Ștefan Târnovanu în poarta celor de la FCSB. A fost învins de 139 de ori și a scăpat fără gol primit în 40 de partide.
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”