Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in optimile probei de dublu; Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in optimile probei de dublu; Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate

Perechea Monica Niculescu/Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 10, s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Australian Open. Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk au fost eliminate in turul al doilea al competitiei.

Monica NiculescuFoto: shenzenopen.com

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu au invins perechea australiana Jessica Moore/Ellen Perez, scor 3-6, 6-3, 7-5. Partida a durat doua ore si 10 minute.

In optimi, romancele se vor duela cu invingatoarele meciului dintre Nadiya Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia) si Kristyna Pliskova/Donna Vekic (Cehia/Croatia).

Pentru calificarea in optimi, Niculescu si Begu vor primi un cec in valoare de 49.000 de dolari australieni si cate 240 de puncte WTA in clasamentul de dublu.

Raluca Olaru si Olga Savciuk au fost invinse de cuplul ceh Lucie Safarova/Barbora Strycova, favoritele numarul 4, scor 6-2, 6-2, dupa o ora si 13 minute.

Lucie Safarova a cucerit titlul la editia din 2017 a turneului Australian Open, alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands.

Pentru parcursul de la Melbourne, Olaru si Savciuk vor primi un cec in valoare de 29.500 de dolari australieni (19.000 de euro) si cate 130 de puncte WTA la dublu.

In optimi, Safarova si Strycova vor intalni invingatoarele dintre perechea romano-braziliana Sorana Cirstea/Beatriz Haddad Maia si cuplul Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA), cap de serie numarul 15.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă