Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta, informeaza Mediafax.

Mirel RadoiFoto: AGERPRES

Mirel Radoi, care ocupa oficial functia de director sportiv al FC Steaua, a fost sanctionat de UEFA cu interzicerea dreptului de a sta pe banca de rezerve a campioanei Romaniei in meciurile din cupele europene, deoarece nu are licenta de antrenor.

"El va sta pe banca in retur (n.r - cu Rosenborg) in calitate de director tehnic, dupa ce vom contesta si probabil vom castiga. Probabil ca nu va mai da indicatii. Ne-am interesat, el nu poate sta pe banca, dar poate merge la vestiare", a spus Becali, marti, la Digi Sport.

Rugat sa comenteze propunerea Comisiei Tehnice a FRF, facuta Comitetului Executiv al federatiei, ca Radoi sa nu se poata ridica de pe banca de rezerve la meciurile din Liga I, Becali a declarat: "Ce hotarare se va lua, nu stiu. Dar regulamentele nationale sunt regulamente nationale, iar regulamentele UEFA sunt altele. E adevarat ca noi trebuie sa ne conformam regulamentelor UEFA. Sunt echipe care nu participa in competitiile europene pentru ca sunt in insolventa, dar la noi in campionat joaca. Normal ca vom respecta, dar parerea mea ca nu se schimba regulile din mers. Poate sa spuna de la anul..."

Referindu-se la transferuri, Becali a lasat sa se inteleaga ca va face achizitii de jucatori in functie de rezultatul pe care Steaua il va inregistra, joi, cu Rosenborg, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. "Stai sa vedem si noi joi ce se intampla, stai sa vedem, ca aici sunt mai multi factori...", a spus patronul Stelei.

Becali l-a criticat din nou pe atacantul Gregory Tade: "Stiti cat de greu mi-e si cat de oftica mi-e ca-i dau vreo 20.000 pe luna lui Tade? Ma costa 35.000 pe luna Tade. Dar are Mirel incredere in el. Mirel mi-a spus asa: ᅡNasule, nu te pricepi la fotbal. Asta creeaza spatii pentru ceilalti.ᅡ Sa dea Dumnezeu sa ma insel!"

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”