VISEAZĂ LA „tricolori”   Dinamo  vrea jucători din naționala României » Kopic: „Suntem un club mare”
Naționala României la Euro 2024 / Foto: Imago

VISEAZĂ LA „tricolori” Dinamo vrea jucători din naționala României » Kopic: „Suntem un club mare”

  • Antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a recunoscut că mai are nevoie de câteva întăriri până la încheierea perioadei de mercato.
  • În același timp, tehnicianul a lăsat de înțeles că este cu ochii și pe jucători din naționala României, prezenți recent la Euro 2024.

Dinamoviștii par să aibă o listă foarte lungă de cumpărături pentru campania de transferuri din această vară, însă puține mutări se și concretizează.

Zeljko Kopic lasă de înțeles că pe această listă s-ar regăsi și jucători români prezenți până de curând la Euro 2024.

Triere   Dinamo  trimite doi jucători în Liga 2: unul definitiv, celălalt împrumut
Citește și
Triere Dinamo trimite doi jucători în Liga 2: unul definitiv, celălalt împrumut
Citește mai mult
Triere Dinamo trimite doi jucători în Liga 2: unul definitiv, celălalt împrumut

Ce jucători ar putea aborda Dinamo

Privind lotul României prezent la Euro 2024, opțiunile nu sunt foarte multe pentru un club cu posibilitățile financiare ale lui Dinamo.

Cei mai abordabili ar fi Florin Niță, Andrei Burcă și Denis Alibec, fotbaliști care au devenit liberi de contract în această vară.

De asemenea, situații incerte la cluburile lor au Adrian Rus, Alexandru Cicâldău, Deian Sorescu și George Pușcaș.

Totuși, pentru oricare dintre jucătorii amintiți mai sus, Dinamo va trebui să facă un efort financiar considerabil pentru a-i convinge să semneze.

Zeljko Kopic: „Orice este posibil”

„La finalul finalul sezonului, dacă vom fi în aceeaşi situaţie ca în anii precedenţi, înseamnă că am făcut nişte greşeli foarte mari.

Anul acesta vrem să stabilizăm clubul şi să terminăm în top şase sau în apropierea acestor locuri. Pentru următoarele sezoane, obiectivul nostru este să terminăm pe o poziţie chiar mai bună

Sunt mulţumit de lot, dar încă muncim în această fereastră de transferuri, analizăm piaţa şi vrem să mai aducem câţiva jucători.

[Vreţi jucători de la naţională?] Vom vedea. Cred că Dinamo este un club foarte mare. Orice este posibil”, a declarat Zeljko Kopic, conform orangesport.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”