Mbappe la Real  E  oficial , a semnat pe 5 ani

Mbappe la Real E oficial, a semnat pe 5 ani

  • Kylian Mbappe a încheiat socotelile cu PSG, iar în urma unor discuții îndelungate, francezul și-a pus semnătura pe un contract cu Real Madrid.
  • Francezul a semnat un contract valabil până în vara anului 2029.

Real Madrid a făcut anunțul oficial în seara de luni, 3 iunie, la doar două zile după ce echipa a triumfat în finala UEFA Champions League.

Mbappe și-a îndeplinit visul de a juca pentru Real

Kylian a renunțat la o avere pentru a-și îndeplini visul de a juca la Madrid. La PSG avea un salariu de 70 de milioane de euro.

Atacantul a ajuns la Real Madrid liber de contract, va avea un salariu de 15 milioane de euro net și va primi un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro, potrivit Marca.

Pe deasupra, Mbappe va deține și 80% din drepturile sale de imagine.

180 de milioane de euro
este valoarea de piață a lui Mbappe, potrivit Transfermarkt

Francezul se alătură lui Jude Bellingham (tot 180 de milioane) și Vinicius (150 de milioane). Iar acum, trei dintre cei mai scumpi patru jucători de pe planetă vor evolua împreună pe „Bernabeu”.

Mbappe a postat un mesaj emoționant, imediat după anunțul oficial al transferului său la Madrid. Alături de mesaj a pus și poze cu el de când era copil.

Un vis devenit realitate. Foarte fericit și mândru să fac parte din clubul visurilor mele @realmadrid. Este imposibil de explicat cât de fericit și emoționat mă simt în acest moment. Abia aștept să vă văd, Madridistas, și vă mulțumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid! 🤍🤍 Kylian Mbappe

Site-ul nu a făcut față suporterilor madrileni

La scurt timp după ce anunțul oficial a fost făcut, site-ul clubului Real Madrid a fost invadat de vizitatori, iar serverele au fost copleșite de traficul intens.

Eroarea provocată de anunțul oficial legat de Mbappe Eroarea provocată de anunțul oficial legat de Mbappe
Eroarea provocată de anunțul oficial legat de Mbappe

Mbappe, noul „Atacant spectaculos” de la Real

„Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitan al echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială din 2018 și Liga Națiunilor din 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu opt goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în finalele Cupei Mondiale”, a anunțat Real Madrid într-un comunicat.

Real i-a dedicat, prin rețelele de socializare, un video de bun-venit francezului.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”