Simona Halep a revenit în țară - Ce a spus despre parcursul de la AO și la ce turnee va participa în perioada următoare

Simona Halep a revenit în țară - Ce a spus despre parcursul de la AO și la ce turnee va participa în perioada următoare

Simona Halep a revenit sâmbătă în România, chiar când la Melbourne se juca finala Australian Open, între Sofia Kenin și Garbine Muguruza. Românca a declarat că este mulțumită de parcursul său la primul Grand Slam al anului și a anunțat ce va urma pentru ea în perioada următoare. Halep a vorbit și despre donațiile pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, dar fără să precizeze suma.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt mulţumită de felul în care am jucat la Australian Open, am început un pic mai greu la Adelaide, dar după aceea mi-am revenit şi sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza, am fost foarte aproape să-l câştig. E greu să analizez foarte profund acest meci, îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc şi după aceea o să învăţ ceea ce am de învăţat din el. Darren mi-a spus că a fost un meci foarte bun, dar ar fi trebuit să fiu mai atentă la unele mingi importante.

Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren şi de câte amenzi am luat, între ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt bine în Australia, este o ţară călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă din partea lor şi le mulţumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoşi cu mine şi tot timpul joc cu plăcere acolo. Am amintiri frumoase din 2018, în fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo.

Sunt alături de echipa de FedCup cu tot sufletul şi sunt convinsă că au puterea necesară să câştige meciul cu Rusia. O să le susţin şi o să le trimit energia mea pozitiă. Voi juca în februarie la Dubai şi la Doha", a declarat Halep, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

La 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. Dacă majoritatea jucătorilor au contribuit în urma aşilor de la meciuri, românca a ales să dea pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

"Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, scrie News.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

„În curând vom fi Steaua”  Care este  statusul procesului  pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Liga 1
07.10
„În curând vom fi Steaua” Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Citește mai mult
„În curând vom fi Steaua”  Care este statusul procesului pentru marcă: „Nu ne batem joc”
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Liga 1
07.10
Dat afară din Superligă! Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Citește mai mult
Dat afară din Superligă!   Clubul a anunțat rezilierea contractului, după doar 6 luni
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana.  Ce șanse are  să joace în Dinamo - FCSB
Liga 1
07.10
Șut are ruptură! Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul” Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Citește mai mult
Șut are ruptură!  Mijlocașul va părăsi cantonamentul naționalei și va pleca la „vraciul”  Marijana. Ce șanse are să joace în Dinamo - FCSB
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că  nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Liga 3
07.10
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță: „Vreau să devin profesionist”
Citește mai mult
Păcălit de impresari, a dormit pe străzi  Fotbalistul ajuns în Liga 3 spune că nu renunță : „Vreau să devin profesionist”
Convocare surpriză  Mircea Lucescu  a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Nationala
07.10
Convocare surprizăMircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
Citește mai mult
Convocare surpriză Mircea Lucescu a anunțat cine e jucătorul chemat în locul lui Șut
„Zici că-i apicultor”😄   După Kounde, un alt star din naționala Franței  a surprins  prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Campionate
07.10
„Zici că-i apicultor”😄 După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Citește mai mult
„Zici că-i apicultor”😄  După Kounde, un alt star din naționala Franței a surprins prin ținută la reunirea „Les Bleus”
Alex Dobre la Rapid    Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Stranieri
07.10
Alex Dobre la Rapid Oficial: giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Citește mai mult
Alex Dobre la Rapid  Oficial : giuleștenii l-au prezentat pe internaționalul român, care a fost dorit și de CFR
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis  să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Liga 1
07.10
Probleme la Sibiu Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă: „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”
Citește mai mult
Probleme la Sibiu  Acționarul principal de la Hermannstadt a decis să se retragă : „Rezultatele vorbesc de la sine! Nu dai zile libere după ce iei 8 goluri”